це ти кісніру та фрєзєру написав? то вірно! ті дуже велики спеціялісти по ракетах, особливо другий. прохвєсора скисших счєй
я нічого про ляди незнаю хоч і слідкую з великою зацікавленістью за темою у пошуках розгадки цієї таємниці. якщо ми взнаємо від чого тая ляда то це буде відкриття не побоюсь цього слова, всесвітнього масштабу. отакоєот
бляха,хотів раз в 3 роки почитати новини. але бачу шо в соц мережах мене скрізь забанили... ну шо я зроблю як я пишу шо думаю.
в мене нічого нема. так що можете спокійно подарувати мені кулемета, три! тим більш що велике свято незабаром.
а ви пробували посилати москалів до сраки концендентально? спробуйте. вони ніц незрозуміють але вам не буде бану.
Бюрократ. Ні, це не тут. Та і навряд чи в мене вийде з Кестнером поспілкуватися. Я не пишу російською (хіба що дуже нечасто в темах з пошуку), а він не відповідає на пости, написані українською. Інших мов я не знаю, на жаль. То як тепер, картинками?
ну то і най йде до сраки. пришли йому ВЕЛИКУ ДУЛЮ! най сі порадіє. кацап недорізаний, най сі його грає коняка.
Не знаю як мрія, але таки рожева. А народ всяких любить. Хтось худеньких, а хтось пухкеньких. Фу-фу-фу... І що за звичка лаятися?
де я лаявся? кого я лаяв? кацапів? так кацапи тілько і розуміють коли їх канчуком по плечах чи по писку відшмагати та добряче обкласти по рюзьке, от тоді вони як шовкові стають. чого оно горняки,діти гір, так себе поводять? а того що вони вільні а кацапи то кріпаки і заслуговують щоб їм горлянки різали. всьо просто.
Доброго ранку шановне ясновельможне панство. Погодка так-собі... На дворі легесенький морозець 1-2 градуси. Небо затягує якби на дощ.