Ви майже вгадали. Якщо в Рівному разом із студентами порядку 250-280 тисяч населення, половину відкидаємо на чоловіків, лишається 120-140. Беремо їб@бєльний возвраст від 22 до 40 ( самий цимес), - молодші статья і дурні, старші - пєнсіонєрки і вісячі цицьки. То якраз і лишається 30-40 тисяч їб@абєльних. Половина з них заміжніх(20), половина цієї половини товстих і несімпатічних(10).... Короччє, на місто Рівне нормальних "робочих" 7-10 тисяч.
Чого зразу самець? Просто сухі цифри та арифметика. Як казав батюшка: "Нє возжелай жони бліжнєго своєго", "Нє прілюбодєйствуй". Щось у мене цими двома Божими заповідями не зовсім получається
Мені два батюшки (разом) казали, що коли свою сім"ю та дітей заради іншої жінки покидати не збираєшся, то нічого страшного.
Зауважу, що батюшки не якісь там шалтай-болтай, а досить серйозні у своїх колах, хоч і відносно молоді. Так що головне - не забувати про сім"ю. Заздрите? Як на мене, на здоров"я. Якщо він сам порадувався, і тих жіночок порадував, то що ж у тому поганого? Адже всім добре.
І нічого не група. І зовсім вони не потєрпєвші. Все по-любві і поочєрьодно. Студентом був - дєло молодоє
Ніколи про це не задумувався. Зараз ви мене "в тупік" поставили Хм,.... "Нє возжелай жони ДАЛЬНЄГО своєво!" Цікаво...
ну от і стало ясно чого вас жінка ганяє та каже що тут ви не копом займаєтесь а казна-чим, до того є усі підстави так гадати. отакоєот. а ви кажете
Ну шо сусіда , догрався ? Як взагалі мона так із сєкрєтними речами поводитися , га ? Тепер кожен бажаючий зможе собі документ справити із печаткою МОСАДа . Наш ти печатку брав у губернію ? Шлявся мать там п"яний як чіп по кахфе та гаштетам , от і випала з кишені . Чи мо тебе пограбували ? Бо он той шо цікавиться із губернії . https://reibert.info/threads/podskazhite-chto-za-pechat.675451/#post-7175916