Таки да...пішов поїм і відпочивать...Всім приемних сновидінь і як каже пан Консерватор повну пазуху цицьок і хлівець поросяток1
Вітаю ! Спочатку про погоду . Зранку десь о 7 було -2 . Вийшов на двір , вода у вуличному умивальнику та у всіляких відрах і тазках була не замерша , а десь о 9,00 вийшов і очам не повірив скрізь вода позамерзала . Вдень було сонячно і більш менш тепло , без вітру . Був сьогодні на полі , копав імперський гаштет , накопав манеТТо . Із знахідок кольцо із білого металу мать срібло , 3 коп 1843 , 2 коп 1817 , 2 коп 1820 , 1 коп 1820 , 1 коп 1821 і якась "лєчебна манеТТо ( ота сама дрібна ) - ше відкисає мо щось проявиться . Ше накопав з десяток гудзиків ( мать так гуляли в тім гаштеті шо аж із жупанів гудзики летіли , підметок не знаходив ) , якусь ручку чи то від меблів чи мо ше від чогось , шматок ножа і пряжку . Оце в мене сьогодні був самий душевний коп , чорняка майже не було , а тіко гарні кольорові сигнали . Як викопав 3 копійки то аж скакав від радості , яка гарна і велика манеТТо . От могли ж раніше робити , не те шо січас . Фото природи не виставляю бо конкуренти не сплять .
та ні,то всі причаїлись щоб пятницю не спугнуть.а тіки вона прийде-всі-СКОК !на сторінку і дайош!чудить до раня.начебто ніхто і не спав))))))))<крім мене звичайно.бо я.......на роботі.во!а на роботі не сплять,а відпочивають.релаксують по хвеншую>))))))))
все , завтра пятницю, куча справ До речі нікому фотік ненуна? саньо, слегка неробочий, мо пилюкою забивсь на копі. кидайде ноути і на ...
Це наклеп! ЗАЗ 968М - сама хороша машина. В мене їх було аж 2. Перший "бедрик" бєжевий, дідові, як інвалідові війни, собєз в 1989 році дав безплатно. Другий - ярко червоний, купив у 1999 році разом з гаражом. Пробєг був 2500 км. Так-сказать новьйо, ще навіть в заводській консервації (привіт Пану К). Так ось... В свої, тоді 24 роки, вчОні камради (дуже доречі розумні та умудрьонні жізнєним опитом чуваки), сказали: - "В машині є 4 крила, 2 сідушки передні, і велика задня. На кожному елємєнтє, повинна бути попорана кобіта, причому різна"! Ех, молодость...
В гаражі та ще й зимою виробляти таке шкідливо для здоровля , краще в посадку їхати ( лісів у нас ніц нема ) . Он був випадок , грав хлоп кобіту в гаражі зимою і почаділи , потім вони там пролежали деякий час , а машину ту ніц ніхто так і не купив , бо вона повністю просмерділася .
А у нас в посадках пидснэжников знаходя.....А тую машину Громов може купити-для нього отой аромат-як добрий день.
Перший ЗАЗ 967-30 коней.Всі інші(11 штук-40 коней).Але по болоті 30 супер.40 *нервно куріт в сторонке*.Був *мацкаль*-тріпер надзвичайний після ЗАЗди.Був жигулик.по асхвальтові.да.але в лісі треба на руках і домкратах*носити*.Краще ЗАЗди.для копу машини ще придумали.Навіть брід брав.довжина метрів 6-8.глибина до пояса.болото на дні.Камради на *мицику паджареному*не ризикнули.А ЗАЗда проїхала.туди і назад. ЗАЗ да.-руліть.