да уж.... находок совсем нет, оскуднели наши края! это факт - очень печально, за сегодня (три посадки) с траншами и окопами и блинами , в которых когда то было всего в достатке((
Пам"ятаю самий перший салют на її честь. А Ількович потрапив у списки на декомунізацію - вчора Пономаренко бідкався з проскрипційним списком.
Ільковича могли би і не включати, не скільки багато він шкоди наробив. При ньому народ хоч трохи більш-менш нормально пожив. Та нехай, включили і включили. З.І. Зараз Консерватор буде розповідати, що в мене заборонена аватарка, котра підлягає декомунізації.
я її не зберігаю а знищую. а от тих хто розсилає, розповсюджує та створює теми які порочать чесне ім'я людини треба не те що декомунизовувати але і відправляти до тяжкої тюрми, років так на 25-30 без права листуватись.
такою макулатуру гарно у грубці палити. хоч якась користь. а от цікаво якщо камуняку у грубку запхати від нього багато тепла буде? а ще добриво мабуть вийде. а з шкіри абажура можна зробити, якщо гладкий камуняка то і мила наварити. треба будувати грубку щоб камуняками топити в ній.
не розктдайте цінний матерьял, він дуже добре гріє взимку. ви не знаєте скільки всякого корисного можна зробити з паперу та з папером?