Дик, я так і зробив, але не спочатку. З просоння, не зрозумів, що так холодно. Крутнув 0, ще й малий вчора "рулював", подачу газу виключив, не став ризикувати, чайник закип"тив і все ок.
Це день мабуть такий -я поки допертав глянути на показометр бензину спросоня, разів п'ять стартером шарпав. Добре, що в запасі каністра для мотоблока стоїть
Вітаю. Холоднувато (0), але ясно, і тихо. Всіх юристів зі святом! Я не про кількість людей, котрі проголосували, я про результати їх голосування. Адже напевно, що підраховується все автоматично.
Та мы тож йимо пасту частенько - як дуже треба швыдко почистить зубы то не успеваем хорошо выполоскать и потом до илэвноклок в роти прысмак той пасты . Ну щоб таке було щодня то уже бы бульками пукали . Так що зубы чистим аккуратно .
Та я вже й забув колы мэни выполнылось 18 рокив - то было давно ... Значить вже не можна принять участь в голосованни ...
Всым гарным людям доброго дня та грошей . А що сьогодни празник е якый чи не - чи так можна выпыти шкалик за здоровля патриотив ?
Певно шо так,бо абсент-смарагдовий.вітам всіх!в нас зраня було+2,вітер кацапський ква!вчора бувім в полі 2 години-результат-монето совіти 46р,5коп.пльомби ЛТФ за часів австріяків та вседисущі кулі бердана.шось тайби так.зате дома все зробив-моркву,буряк вибрав,виноград вичавив на вино і т.д.все.роботи надворі скінчились.хіба копати))))))))))
а хто вчора отамкими сльозами плякав що спина бо-бо і робити ну ніяк неможна. я вже зібрався їхати щоб проводити курс мануальної терапії а тут виходе що всьо ок і три куба дров нарубані і складені красивим візерунком. от так і вірь вам після цього що ви хворі та немічні
https://reibert.info/threads/fljagi-m58-britanskoj-armii.635756/#post-7174283 Коли буде поредок на Райбе? Яваспитаю?Вождь нихрена мишей не лове!!!!За що видсотки платимо?