доброго ранку шановні. похолоднішало у нас,десь +8. пан захотів бджілкою прикинутися? а я майже доробив арісаку.кнопку розібрав,все ціле і працює. кусок леза доварив,щоби мав цілий вигляд,ну і під гардою розпиляв....залишив 4-5мм..жалко,але так спокійніше.
кон'юнктурщики виробники —могли б хоч грамотно написати «Бандерівське» та «Традиційне» , якщо вже про насіння… бо там про семачки написано))
Трохи розходиться ранковий туман, то глянув вниз по схилу : до висоти 500 метрів все біло - мороз. Хочу вверх в гори, там тепліше...
про пісок докладніше, де , коли, координати. ....Це те, що треба. Бо я люблю бджоли, а мед ненавиджу ще з дитинства.ююю дядьку ви мед любите, так да, а їсти ні.
то ви той дядько який бринзу продає? Історія така була, приїхали турісти , ну гід їм каже, на вехру в горах полонина, там дід живе 80 років, , бринзу робить, так до нього дівки бігають. полізли турісти вверх, да є, дід, бринза, молодиця додому після вечірньої пішла А що діду , правда у вас бринза що стоять буде огого,.. та да!. накупили юринзи , похавали, результату ніц.Знову до діда на другий день, діду , щось ваша бринза нетого, ефекту немає, нестоїть так ....дід питає а скільки ви бринзу їсте?, день, а я вже 80 років так випєм за туристів !
З під гори, про яку я розповідав бере початок 4 потічки. Розказують, що в одному час від часу знаходили самородки золота розміром з горошину. Десь в 1930 роках польські геологи проводили там дослідження. Читав, що визнали що там є золото, але в мізерній кількості. Пошукати самому не виходить, бо метрів через 150 від початку потічок тече поміж хати сусіднього села.
Доброго ранку копарям. В мене рекорд о 5-й ранку -7. Забув в авто бензин заправити, на газу ледь завів.
добрий ранок, незабаром вихідні а цицьками і не пахне Село…. Кум пішов в гості до іншого кума заходить дивитися кум раком стоїть…. думає пізніше зайду…. Заходить до іншої хати те саме кум раком стоїть… вийшов з хати… Дивиться йде кум так каже : - Слухай куме а що то таке має бути я зайшов до кума а він раком стоїть… Зайшов до другого теж саме!!! - А Куме ви не чули! То в нас в селі кажуть ПІД*Р появився от і ми пастки ставимо!.. — Куме!!! — Га? — Хто там у тебе верещить? — Та, москаля спіймали, вбивати будемо! — То я прийду допоможу, щоб швидше було! — Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми стаханівці?!
ось гарна рибалкА, рибачить та рибачить, головне добре "прикормить" !!! пс: а я зара рушаю до копаних перекопаних місць, дотошно , мабуть даже з сітечком пройду їх, може кто шось і пропустив! ввечері похизуюсь!