Тільки не знайдену криївку: або про знайдене будуть знати всі кому треба і не треба, або ж винесуть конкуренти (мав вже таку ситацію). Тому щось цікаве знайдене треба не розкривати до ранньої весни, тоді в лісі найменше людей: браконьоєри вже не ходять, грибники - ще не ходять, а нормальні люди зайняті польовими роботами.
Якщо до неділі не випаде сніг, то спробую знову піти в те місце по гриби, можливо справді візьму клона (дуже вже мене зацікавило те місце). Т
Можна спробувати - вище по схилу місця боїв липня-вересня 1944, там всякої каки можна знайти (все інше вже почистили), але одне мучить: за чий рахунок нові карти будуть виготовляти, як гора до низу посунеться
це ж скільки хабаря на такий глибині знайти можна?! з вечором панство. щось таки значно похолодало сьогодні та ще і вітер був в день. таке відчуття що осінь почалась чи що.
тоді що там розмірковувати? треба підривати! будете магнатом бо і сіль і нафта дуже коштовні а за золото то взагалі мовчу. отакоєот
У відшельники піду. Заведу в горах пасіку (тобто збільшу свою) і "Буду жити я в лісі, як горобчики в стрісі".
Ну це вже технічні питання - тижнів два думаю вистачить (правда залежить від того хто з трьох буде приймати)