Везе Вам сусіда ! Бо в мене дме як скаженне , нарахунок тепла , то Ваша правда - тепло . Вони мать там якогось газу нанюхалися . Я он щойно дивився кіно https://ru.wikipedia.org/wiki/Явление_(фильм,_2008) то там дерева труїли людей і ті вчиняли самогубства . От на Рівненщині мать надихаються газів виділяємих лісом і йдуть масово копати бурштин .
Та мені по цимбалам , най собі йде той дощ . Я на роботу не ходжу , на городі вже все прибрано ( лишився тіко буряк ) , мені дощ на заваді не стане .
а на коп як жеж? отож! в мене щось дощик починається, але якийсь непевний. ну та подивимось що до ранку буде. одне погано що дров нарізав але не сховав. ну та нічого з ними нестанеться від одного дощика
Я сьогодні теж напиляв.поколов.сховав.Як підуть дощі.то в каміні розпалю.Запрошу Мурку на гостину.хай помурчить .......... В каміні вогонь горить.за вікном дощ періщить.благодать.
Коп почекає , все єдно на самих цікавих для мене місцях соя ! Та й після дощу копається краще . Он на полях на другий день після дощу земля така суха що наче й не було ніякого дощу , отакоєтавикажете . Добраніч буду лягати спати !
так а що ти хочеш як суша така. давно такого небуло щоб пів літа дощів небуло. що до дощу так то якась хтива хмарка була, вітром надуло воно три рази капнуло та і далі полетіла.
якщо усіх вивести то з міста хутір залишиться. і неважливо яке місто, хоч київ хоч нью-йорк хоч жмеринка
так пусте місто чимсь обов'язково заповниться, наприклад курвами з інших міст яких вивизли і ще не факт що нові курви будуть ліпші за попередніх, мо ті чужі курви будуть набагато гірші. отакоєот
За кулеметом то к Похабычу, а ми мірниє люди та, наш бронєпотяг стоїть на запасном путі. Але спочатку курвів проженить бо Похабич кулемета не дасть!