А у нас сонечко.але не спiкотно. самое те що потрiбно для копа,але я на працi. так що не знаю що краще дощь чи праця.
Підкажіть, шановні камради, в Умань вже запізно їхати, щоб парком погуляти? Чи там ще є на що подивитись?
Новий рик вже скинчив,жиди розбиглися.Софиивський порк,кажуть-це краса нэописуэмая.В Умани був тиков произдом,сам не бачив,але люди кажуть.
Отже, якщо все буде добре, наступних вихідних повезу дітей в Умань. У БЦ, до речі, парк теж гарний — ніяк не заїду, все повз нього їжджу
Всим по бажанням-Жидам - грошей,китайцям-пив урала,украинцям-Украину до Волги,мусульманам-хадж,кацапам-горилки щоб згорили,бидуинам - не бидувати.
Вітаю всіх. Похмуро, похолодало, понеділок. Зараз у парк їхати самий раз, краща пора тільки в травні, коли все розцвіло. Але зараз, не пізньої осені, теж дуже гарно. Так що знайдіть час і обов"язково поїдьте.
Доброго ранку! два слова- трохи похолодало. пішов я позаглядую у холодильник. Спарта ко мне,разом ми сила!
Уже все чаще хочется гулять Не за столом, а тихим старьім парком, В котором в сентябре уже не жарко. )(
Доброго ранку! +7,хмарки, сонечко! Гриби поперли, навіть скучив за процесом збору! паралельно ще на деяких місцях просканував окопчики - день запальничок! всім вдалого дня!
Та в «Олександрію» діти без нас їздили… засранці. Нє щоб гукнути з собою — їхали би машиною, а так у маршрутках трусились.
Вітаю ! На вулиці прохолодно +12 , похмуро і дме противний кацапський вітер . Їздив на розвідку нового місця для копу , мона їхати поле переоране . Звичайно шо запізно . Хасиди вже поїхали , а більш нічого цікавого в тій Умані ніц немає .
Доброго всім дня, хоча розуміюшо понеділок добрим не буває! Ви тут про Бедуінів здадували та бажали аби вони не бідували, запевняю- вони не бідують бо у них будуна небуває!