та не таварісч то ви втрапили. бо в нас то завжди холодець був а от в кацапів то студінь і виходе що то ви якраз саме свою поведінку і описали як та що ви виробляєте. отакоєот.
та ні. вкрали але назвали це продразвйостка. вони такселян грабували під цим незрозумілим висловом. злодії що тут ще сказати
Викинув на продаж боцманську дудку.ну дуже гроші треба.може комусь в пригоді стане.Гарна річ щурів топити.
І шо в Капітанівському шукати ? Бочки з гептилом які лишилися від бувшої ракетноі частини . CASIO. Ге! Лебидин – то далеко іти надо. ALLEX761. А ми на таксі. CASIO. Нє, то дурне діло, я ото краще в себе перевірю ряд в 6 курганів де між 4 і 3 курганом була стара дорога ( на карті Шуберта ) зара там поле …
Ось, з лісу біля Вас. Але якщо вже так хочете старої дороги, то від Пристані на північ іде через поля. На супутнику видно світлу смугу.
Такому Поважному Дядьку як Ви, Друже Вітер, за респект дякую, скрізь мають бути патріоти України, і кляті москалі мають жахатися нас і знати що по всюди ми присутні! Котлєти готуютьця дуже просто: фарш не морожений, і з не мороженого мнєса (70% яловичина 30% свинина) 1 кіло, одна цибулина мілко-мілко посічена, два зубки часнику порізані так, шоб потім можна знайти у фаршові, чорний та червоний перець за смаком, сіль (багато), біле вино (трошки), усе перемішати та дати постояти з годинку, потім качати за формою яка більше до вподоби і на вугілля. Виходить смачно. А процес приготування у бундес касмуфляжі і з чубом та вусами додає сакрального змістu для нащадків ( погано що поки не маю кошеного ножа аби все те шинкувати) Отакоєот!
З лісу біля мене , це де ? Капітанівка , чи Буда Макіївська ? Пристань це Андріївка , чи інша яка пристань ? Я поки катаюся на близькі відстані бо на лісапеті , мо пізнішу куплю скутер то тоді і в Капітанівський ліс буду їздити . Бо дивлюся по дорозі з Капітанівки на Пастирське аж 5 корчм було і всі в лісі .
Пристань, то десь в районі Андріївки. А скутер на коп - то самий гут. Скрізь можна проїхати, а де не можна, то переніс, та й поїхав.
Де його серед ночі взяти.буду робити з свинини.Мясо то кошерне.Цю свиню в суботу равін забив об вугел сінагоги.
Ну Пане Руслан100 Ви перебільшуєте як завжди... до Діда Аддіка я ще не доріс, та і навряд чи доросту, а, от дєдушка Бенні, то можна то, пожалуста і залюбки...