Так таки вже і на поверхні? А як же танк в болоті? З.І. "Ну, як я йому врізав, цьому хвастунові?" (с)
то не братка. то бойова сокира. от тілько забув чия вона, чи КР чи хазари, і так вона з тієї колекції. там іще у низу є ціп теж у гарному стані.
Нэ надо ЛЯ_ЛЯ.Це ви у нас мисливець за головами.Постийно пьяткой у грудь соби бьэте,що голови рижете по сотни в день и дви вночи.
Я полюбляю ходити по полям , по лісам і болотам не моя тема ( там мо шось і є в землі цікавого із чорного металу )
Поля - то цікаво, безумовно. Разом з тим, у лісах чи на болоті стан знахідок кращий. Бо ж там добрив ніхто не кидав. Щоправда, там і копарів більше.
В мене навушники ще початку 1980-х. Вони ідеальні для того, щоб чути, що твориться навколо. Мені цікаво, чому Клон теж не почув багато сигналів?
Всім доброго вечора. 1.Пане Вінченцо-великий респект і повага від мну.за вашу зачіску.Поважаю. 2.Оті каклєти як готувати? 3.Пане Касіо.я в лісі більше маннєтто знайшов.ніж на полі(старі поселення) 4.Оті хлопці біля клуні-бандити.Прийшли продразвйорстку робити.а там нічого немає.Миші зїли. 5.Про сокиру відповів.
Ги, тут ви таварісщ і попалились, яж казав що пан К. камуняка)) Халадєц йому подавай. У нас це студенець або драглі. Це ж тільки москаль під холодець (он же халадєц) бухать любить, а потім після більше, ніж 9000 частівок такий молодецький добрый-мОладец-айда-мАлАдец насрет на стіл, під стіл і в халадєц, а потім під пісні групи Любэ, сидячи в гівні, ставить Вічні Російські Питання: "Ти мєня уважаєш"?, "В чем сила, брат"?, "Хто винен, що робити"?, "Хто напаскудив у біде"?