У мене "вили" під подушкою лежать, а в день у правій кишені, що на стегні - сьогодні випробував у клубі.
Жоден алігхарг з мене - були часи коли я що року у жовтні їздив на море та купував сиру ікру та переробляв її - родина мала вижеру на 2-3 місяці. На жаль ця лафа закінчилась, бо жлоби перестали зариблювати Віслу лососєм.
"- Ах, да!.. Волнующая история! Барон-изгнанник!" (с) На дискримі не ходжу зовсім. Глибина пошуку дуже падає. Орієнтуватися, що під котушкою цілком можливо по різних тонах прилада та по цифрах. А там вже і вирішувати копати, чи ні. А казали, що нічого корисного не знайшли. Так і запишемо: намагався ухилитися від сплати відсотків.
ну як за ропу чи сировицю пішла мова то в підтримку теми маленький рецепт як засолити сало. беремо печерьовок, розрізаємо його але тілько до шкіри добре солемо та обкладуємо часником порізаним. це все у мисок та під гніт. засунути у холодильника і забути днів на п'ять, я забув більш ніж на тиждень))). за цей час сало пустить сік та насичеться сілью та часником, м'ясо яке там є ущільнитися. після дістаємо, промиваємо у воді але стараємось щоб часник увесь не позлітав і потім усе цен обвалюємо у суміші спецій як то перець червоний, перець чорний або суміш перців, кореандр, паприка та хмелі-сунелі, у рецепті йде пажитник але той що я купив мені несподобався тому замість нього хмелі-сунелі бо він там составна частина, отже добряче обваляли у спеціях, замотали у папір для запікання, а щоб не розкривався то обвязали ниткою і знов забули теє сало у холодильнику десь днів на п'ять. отакоєот. а ви кажете З.І. прикольно змінилось завантаження світлин, набагато ліпше стало, можна завантажити відразу декілько світлин.
Справа навіть не в глибині, а напевне в тому, що почав ходити з навушниками. Навушники дають можливість "засікти" короткі сигнали, які я як трохи туговухий раніше пропускав. А дискрим включав не скільки, щоб розрізнити що під котушкою, як для того, щоб зменшити кількість звуків, і менше тривожити навколишніх.
Знаю тут дехто в сокирах розбирається Ось людина просить визначити https://reibert.info/threads/sokira-na-viznachennja.671047/#post-7126598
І таким чином зменшували глибину пошуку та кількість виявлених сигналів-знахідок. Так що йдіть по другому кругу. Якщо користуєтеся навушниками, то одне вухо закривайте нещільно, щоб мати змогу слухати, що відбувається навколо.
тю. та що на нього дивитись? сало як сало! третя світлина. все те ж саме але спеції ущільнились та створили таку собі шкірочку. можна зішкрібати а можна і так вживати.
тоді ліпше взагалі користуватись тілько одним телефоном а інший здвинути подалі від вуха чи взагалі зняти його щоб незаважав
там окрім форми ще вага важлива. бойова сокира важе небагато, бо важкою сокирою важко махати у битві. ось бойові сокирки різних часів та народів які жили на наших теренах.не мої(((((
Я ходжу тіки на кольорових металах , якщо сигнал не стабільний то включаю всі метали і якшо кидає в чорний то йду далі . Копати болти і гайки ніц ніякого бажання , бо все єдно ася баче менше ніж глибина оранки , і всі великі шматки чорного металу валяються на поверхні . На кольорових сигналах найбільше задовбують пеніцілінові дінарії .
Ваши чы нэ Ваши - нам уже не интэрэсно , бо у Вас на аве самэ та бартка что и на фото ( самая большая) . Так что не скромничайте и не бойтесь - розкуркулюваты Вас не будут . Хиба що придётся сплатыты видсоткы .
Універсальна зброя. https://reibert.info/threads/takticheskij-tomagavk-sog-hawk-m48-bu.671066/#post-7126796
звичайний бойовий молот, так званий келеп. цей різновид зветься попугай через свою форму і через неї він дуже рідкий бо їх мало було, непрактичний в бою, панцир пробиває але через форму клюва застрягає в панцері і треба прикласти багато зусиль та часу щоб звільнити його. судячи за усе то польський, піднятий на місці жовтоводської битви. якби ти бачив які там чоткі та рівні грані, таке враження що робили не тоді а зараз на чпу та і сохран дуже гарний.