Вітаю. А я сьогодні катався по області, і в одному селі зустрів хлопців, які на когось чекали біля клуні. Мабуть, хотіли дізнатися час, бо годинника не мали.
Як то не було , а шо ж скіфи брали за зразок для своїх прикрас ? Мать горобців брали в натурщики . І вікіпедія теж каже шо орли є навіть зараз https://uk.wikipedia.org/wiki/Орел_степовий#.D0.9F.D0.BE.D1.88.D0.B8.D1.80.D0.B5.D0.BD.D0.BD.D1.8F , а раніше їх було просто завалісь .
Я знаю , гарний ніж . Крутив в руках такий на київському зльоті колекціонерів просили за новий 120$ - було тоді це 960грн . Скільки коштує у Вас ?
І хто це говорить? Граф Толстой? Чи Дарвін? (с) З.І. Я вже думав, що ти після перегляду того фото з теми зник.
Зараз продають по 260-300 злотих (1$=3,72zł), але стан гірший ніж у мене. Я платив 120зл, а доляр тоді коштував 3,2зл.
Повернувся з лісу. з грибами не вгадав - вибрав не той напрямок. Зате АСЮ "вигуляв" - трохи гільз манліхера, серед них одна 1907 року точно піде в колекцію. "Задниця" від шрапнельного стакана. Мадярський гудзик, 20 коп 1961. Якась "штучка" довжиною см 30 (треба буде класти на визначення - нагадує якусь сигнальну штуку, десь ніби вже бачив). До речі Аська не показала її в кольорі, тому із злості перейшов на "Всі метали" - вперше. І виявилося, що місця, які я вважав вкрай вибитими, засигналили по-новому. Так, що при нагоді доведеться скористатися порадою Азірова - взяти з собою лопату і заново пройти старі місця. Попалась ще якась ніби кришечка від фляги з чорного металу (десь сфотографую при денному світлі). І найцікавіше - чорний сигнал, пін показує відповідно довжину, прогріб шар листя - показалась кругла річ відповідного діаметру (уява вже малювала Шварлозе). А виявився лом довжиною десь 1.2 метри. Як для господарства - теж знахідка.
Нафта, то вже більш "пізня" річ. Різниця соляної сировиці і ропи в концентрації солі: якщо концентрація солі така, що роз'їдає шкіру на руках, то її називали ропою.
Почекаємо нормальне законодавство . Дома біля дверей стоять вила , а в полі і фіскаря вистачить . Я сьогодні в господарство викопав молотка , кинув у ночви най відмокає від землі .