на що ви мене підбиваєте? на злочин! я лямпи колекціоную а не продаю. і гадаю що продавати не прийдеться. по тій світлині і незрозуміло що то за лямпа, але схожа в мене є. хоча і совєтська
а приблизно за годину на виході ось такий готовий продукт бички до пива, а під жирненьку сайру можна і варення споживати, всім смачного
Доброго днє! У нас те блюдо називаєтьця Капоната, але багато інших інгредієнтів можна додавати! http://www.noinonni.it/3_da-fare-con-i-nipoti/ricette-pane-raffermo-caponata/
А ось вам марлєзон приготування обіду, готував саме ненависне блюдо для кацапів, тобто гамбургери нуабо просто катлєти по нашому... Доречі, навіть одєжка побутово-копарська потрібна а,то получатьця не смачні! Бо все має бути по кошерному феншую, бо як кажуть наш Вождь-&-Учітєль;- порядок должен бить а нє то шо січас! П.С. Моя консорте зара готує тірамісу для повного феншуя так сказать, фото згодом...
щось останні пости пробудили в мене апетіт. пійду проведу незалежний аудіт у холодильнику.відчуваю щось там лежить не по хфеншую,надо поправити.
Не забувайте шо сало, аби все було правильно, потрібно різати штиком від маузера, а ковбаси- рубати бебутом або камою як то робив цар у "іван васільєвіч міняєт прахвєссію"!
їжте голови і не вередуйте, там фосфору багато. будете на нічний коп без ліхтарика ходити та як світла нестане хату освітлювати
Четвертий зліва - гарний ножик Прийшов з копу . Сьогодні якийсь невдалий день , ні тобі знвхідок ні шмурдяка (сигналів майже не було ) . Із знахідок манеТТо 1коп 1982 , мавзерівська гільза , хвашиський гудзик отой шо в крапинку зверху , і свинцеий шарик десь 20мм в діаметрі .
Доброго всім вечора,хочь тут за політику не гризитесь ато щось в Харківській гілкі розійшлись(і матюки є)
Не дури людей , який там фосфор в тих риб"ячих головах . То в орлиних головах фосфор , он навіть класик про це пише : ... Тим часом Ахванасій витаскує з борща противну орлячу голову і висмоктує в неї мозги. Ахванасій. Ти, Савка. попробуй! В голові фосфору дохуа, волоси випадать перестануть ...