а що це ти друже маоскалям допомагаєш у сусідній темі? най до кацапні йдуть та в них питають що та як якщо вони так кацапів полюбляють
цє я головний підгледувач у темі! ото смакуй далі оті цукерки і шукай массу на подушці єх! а в мене сьогодні пальці постні
доброго ранку шановні. вийшов на вулицю перекурити,градусів десь 17 у плюсі,вітра немає і тиша. ляпота
Вітаю всіх християн з святом Воздвиження Чесного Хреста Господнього! хто сьогодні їде в ліс- особливо уважно дивіться під ноги, щоб не наступити на якусь гадину! У народі це свято називають значно коротше — «Здвиження». З цього дня птахи відлітають у вирій, настають холода, «земля на Здвиження ближче до зими движиться». За народним уявленням, сього дня не можна ходити до лісу, оскільки у вирій не тільки птахи летять, але й повзуть змії, тому прогулянка може бути небезпечною.
доброго ранку та зі святом! на вулиці тихо та приемно! піду свою торбинку їдлом напхаю а потім зі своїх безпечних володінь буду ситим спостерігати як оті як ви кажете "тварюки" по діркам розповзаються) пс. пане К! а яким це я москаликам допомогаю, щось невторопаю?
Всім доброго ранку!!! Погода, тепло і сонце, де той дощ?! Зараз копаємо, будемо чаю варити... сьогодні біля лісу одразу двох бачили, в ліс не попхались, копаємо на пагорбі.
вчора ввечері на знайомові свій балон терена випробував))) так кумедно було на вулиці тихо. вітра нуль. каже , ти пшакни, а я в хмарку пирну та посмакую трішки) наслідки такого занурення незабарились. спочатку ніс а чуть пізніше(десь 2-3сек) очі та слозова порожнина роту) мало того мені ше досталось,хоча був зовсім з другої сторони та ніякого вітру! відчуття досить неприємне, авикажите! це поперше. а подруге- якщо ворога окропити не попопереджуючи та потужним стуменем в область "їдлака", вважаю десь хвилин 10-15 добротного секаса йому гарантовано!
Мені ці почуття знайомі. В армії колись(на занттях по ЗЗМУ) - ми одягали протигази, заходили в приміщення, а нам туди кидали шашку терена, а в мене був протизаг без випускного клапана....
Доброго ранку! пити чай з травами одна насолода! а забув,пінтура-літо триває в школі, давно цє було,на урокє НВП, завели у кімнату натягнули протегази кинули "шашку" оту дустову і приймали зачёт за 9 й класс, нам то нічого,а ось форма смерділа щє довго
сам в шоці. не очикував такого результату! думав раніше шо більш дурня а не єфективна річь для самооборони. пс: завжди беру з собою на коп. песики теж її не люблять)
кажуть чоловікам не бажано м"яту, заміть м"яти лимонника(рослина на глуху кропиву схожа, а пахне лимоном а взагалі милісою називаеться) трохи...
Всем привет. Вчера неакуратно с кумом опохмелились. Были нарядней чем в пятницу. А виной всему Скайп и новые технологии.