тая галера в кожній степовій річці втонула. але не кожна така річка була судохідна, інгулець наприклад судохідний був.
Та Хорват мать не серб був , а жид . Бо в нього нічого фактично не було , а грошики за все отримував - до поки до криміналу не загримів . Не чув такого , розкажіть будь ласка . Бухгалтер мать Моня чи Янкель був . Ну по Висі точоно човники ходили бо в Андріївці ше досі є частина річки яка називається "пристань" . Бери , можеш ше якого краму взяти , буде шо на барахолці продати після твого загадкового зникнення в златопільських катакомбах . Мол пішов пошуковець пан К досліджувати катакомби і зник незнано куди , тіко праска лишилася ( мать брав шоб шнурки в черевиках напрасовувати ) , отакоєтавикажете .
так галєри, галєони..... нах Вам Панство у мокру воду лізти? треба на городи! картопель вже зібраний!
не там шукали, він ближче до Старосіля і Мошен, там де гадюче болото було, а ви на вовчу гать заїхали, там піший хід бів.
ага. вот оно че Михалыч!!! если мне память не изменяет я даже тему создал, что мол, едет компания людей в ваши края, где посоветовали б поковыряться! так все молчали а теперь. и мост со злотыми и тд..эх.. а я вот ганс картами редкими бесплатно с камрадами делюсь пойду наверное в секту "жлобстеров махровых"))
ганс карти? рідкісні, хм я їх в інтирнет теж скидав, правда трішки офтошопиними краще вступайте в секту.. знайшов хабар , продав , % пану К, сплю спокійно..
Вітаю! Як маєте час і натхнення, зазирніть на Гуртом. https://toloka.to/t67240#742731 Раджу до перегляду: Коли мовчать фанфари, Лев взимку, Беккет, Джорджино, Велика біла одиниця, Найдовший день, Брудна дюжина, Генріх V, Пагорб, День шакала
Знайте, мы всегда готовы прийти к вам на выручку... И чем больше выручка, тем лучше! (девиз крепких ребят в кожаных куртках)
пана К вже нияк не затягну до своїх володинь. та на сс позиції - безкоштовно. заради совмісного "копарського шабашу" отакоет. пс: карти були теж з розташуванням по підрозділам та позіційно?
зара ща комусь щось перцем червоним помажу! або кодовий замок повешу! звісно штурмують бухвета та варення товстим шаром караваї смащують
Ням-ням!то якраз-гриб-заяць,або ж підгриб,польський білий<всюду порізно називають>а козарик-то в нас підберезовик кличуть.
Та скоріш всього переглядає на авукро розділ електроприладів,проценту то не хочуть платити,а утюг та паяльник не модно вже