У нас песок везде. Грибы растут только если промочить хорошо.Я в лесу ЖИВУ и вижу что по чем. А до Чигирина мне 3 часа ходу со скоростью 120... Лучше уж к Опрышку сьездить.
Хай Панство! от сижу вдома, сьорбаю виски "Scottish Royal" з пепсі. варю суп у мультіварці, тай думку гадаю: яку це хфільму глянути? Га? вчора втикнув цього, як воно: Aces High з МакДаувелом у ролі англіцького льотчика. а зараз що дивитись?
Вітаю з днем міста ! Але не в обіду Вам пане Бек . В мене майже все те саме шо і у Вас - бо жию я майже поруч . І річка в мене є Гептурка ( бо туркам там нагепали ) і Шевченко теж через нас чумакував , до нас на ловлю раків приїздили Іван Карпенко-Карий та Марко Кропивницький . Іван Хорват назвозив до нас всіляких заброд із Балкан , потім в нас був Гусарський полк , і сахарь в нас теж поруч варили , манеТТо і решта артефактів степових народів в нас теж завалісь , отакоєтавикажете !
могу порекомендовать то что недавно пересматривал: Судья, Перелом. Доказательство. Не пойман не вор. Волк с Уолл-Стрит. Самый быстрый Индиан.
я Шановний тут ще з тих сивих часів коли комуняка Сталкер ще шашкою махав, дай кажу ж не читати тягне, а подивитись хфільму)))))
Ага отримати із златопільських жидів сплату по рахунку - три рази . Тримай карман ширше , ото по рахунку отримаєш те коврове покриття із "екібани" . Та ше й сплатиш Zet UA комірне за те шо він там на тому ковровому покритті візерунки робив .
зараз на "плюс плюс" Скруджа Макдака показують...)))))) А я спати, завтра рано встаємо та копати їдемо, аж на цілий день))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!
А ше забув сказати шо в нас десь затонула турецька галера повна золота і навіть у 1980тих приїздили не хто небудь , а самі японці . І пропонували безкоштовно почистити нашу Велику Вись і все шо знайдуть заберуть собі , але наші керівники відмовилися ( мать самі золото шукають ) . Хоча мать у Вас теж галера із золотом затонула ?
Приїзди в нас всіляких нор під землею багацько . Вибирай : є покинута шахта і катакомби в Златополі - то шукатимуть тебе з твоєю праскою до страшного суду .
Та у всіх вони тонули.в кого річка є.Якщо річки немає.то карета десь закопана.А ще пане Касіо ви повинні знати про обоз з грошиками для Хорватових гусарів.якого не було.
на Ірдині є калиновий міст, його ще при ляхах будувать через болото прочали, трапляються польські злоті, ще талери проскакували да мідяки з сріблом, але краще ранньої весни або по осені копать, літом мошкара з комарами , і місцинка дуже далеченько і майже непримітна.Ходтьб легенда що коли поляки тікали від козаків то згубили пару дуже цікавих девайсів. отакоєот.