отож.ніхто і не вірить ..говорять якщо є сомік.то повинна бути внучка,танк і бабка десь поруч за всім стежить. а по факту.тільки бабкі і стежать.
і вам отой. лигаєм чи як? та це ще і не багато накнопали. ліпше ви ото розкажіть як там ви без мене впорались з вже тепер небіжчиком.
Вітаю ! З ранку був туман , після обіду сонячно і тепло , зара он дощик накрапає , отакоєтавикажете . Ходив сьогодні після обіду копати - дві манеТТо : 2коп 1931 і якась царсько кацапська . Видко поки тіко курку мутанта , а що там на реверсі ніц поки не видко - відкисає в оцеті . Сою косять , тіко падли лишають поля із 15 - 20 см стирчаками , не спішать дискувати . Пана Тайфуна з виходом !
Сколько раз давал себе слово - в дождь не копать.С утра был туман-душно и сыро как всауне.Потом пошел дождь.Набрал грибов ось таких-
Всім мокрого вечора!ото за день ледь прочитав накнопане.Бандерштадт+13,мокро.лиє-все дороги схожі на ріки.і видно завтрашній коп накривсь мідним тазом.сидю ось на роботі-настрій,аж вити хочеться.ква.ледве стримуєшся.бо ше люди скажуть-здурів,або ж спіднє намочать,як вночі почують))))))))))зі знахідок не дуже-1 моннєтто<6 крейцарів>.фото згодім як до компа долізу.ну шось гейби так.
А ці гриби для кацапів.чи для оленів?Бо я в них нібєльмеса.а запитую про всяк випадок.мо знадобиться.щоб тваринку не отруїти.
Ото в нас був за часів мого студенства центровий бар "екібана" і було там на підлозі коврове покриття ( добре хоч чорного кольору ) . Вночі в барі наче все (для райцентра ) більш менш , ну там люди гуляють , табачний дим коромислом і таке інше . Колись зайшов туди вдень і прозрів все те коврове покриття у рвотних плямах . Висновок - ніц по барам вдень шастати , отакоєтавикажете . Вже дощ скінчився , хоча йшов такий рясний .