ага, а я якраз знайшов фотку малого перед відїздом в їзраїль ... тре було йому таку вклеїти в дакумєнт на виїзд!
как говорил Винни Пух, - не стоит откладывать на завтра то, что можно съесть уже сегодня, а то завтра оно может съесть уже тебя.
Если вы искренне считаете женщин слабым полом, попробуйте ночью перетянуть одеяло на себя! (народная мудрость)
Это точно моя машина!Вчора разизлився и виризав пив днища.Тепер думаю як заварити,бо мий аппарат накрився.Всим доброго ранку,вдачи у всему,У нас туман,обицяють дощь,пиду на маршрутку-копну десь поруч з мистом.
Добре вам((,а я і на працю не пішов...Півночі темпатурив,зараз начебто попустило...Може хочь до батьків поїду.
Єслі «мозг винєсла», то ушла нє с чуйством, а с моском От тому в нас дві окремі ковдри…і то я іноді прокидаюсь без ковдри , а в коханої обидві та ще й так намотані, що не вирвеш зубами)))))) Доводиться проситись до кота переночувати, бо в собаки і так тісно — блохи
Доброго ранку! Погода клаааааааааас! Всим , хто займається улюбленим ділом хай щастить, хто відпочіває - гарного відпочінку
А вам чим погано?Отоплення можно не включати и воду у ванни грити.А якшо сурьезно то виздоровлюйте поскорише и приеднуйтесь до гильдии копарив им. КаЦервтора.
Доброго дня всім.Після вчорашньої *грози*.знову жара.Всім .хто на коп.гарних знахідок.Хто відпочиває.гарного відпочинку.Хто працює.переробити все.і не зморитися.
Доброго ранку! сонечко,літо,легкий вітерець. італійська кава скінчілась,буду переходити на чай з травами!
Вам сюди: https://reibert.info/threads/kak-brosit-pit.642044/ все перечитати потім… подумати, а чи варто)))) А взагалі-то спробуйте щось солодке з'їсти—шоколадку, згущонку. Воно повинно глюкозою зв'язати залишки алкоголю в організмі. А ще холодець добре помага з хроном
На похмілля дуже добре робить гарячий бульон тіки такий правдивий - яловичина, качечка + їндичка - випробував на собі.