Пане Громов навчіть вашого земляка buldozer1974 реставрувати монеТТо . Бо buldozer1974 в нас сірих поради питав як ото краще манеТТо реставрувати , коли в нього поряд такий маг і волшебнік жиє .
Ага, якщо робити все за допомогою надфілєй, точилного бруска для ножів, та наждачки різних номерів і це все майже на колінах ... короче три тижні потроху з ним потрахався - але тепер як Швейцарський годинник
в принципі без нанотехнологій Рецепт: більше цибулі, перцю якого (хто який любить),часник на 3 літрову банку 2-3 великі головки вистачить, сало нарізати тонко чим дрібніше тим краще промаринується, і в кінці сіль, соняшникової олії та трохи столового оцту , все це краще складати шарами один на оден, і в холодильник годин так на 12 . Ідеально пасує до чорного хліба,ВСІМ Смачного
шановний! я не пріємлю вєсчєй з втручаннями у вигляді сварки! Все забрано вручну мех. шляхом - вони були неглибокі, та й німці при виготовленні постарались заліза не жаліти - короче після моєї обработкі вся весчь втратила аж 3 грами заліза
Поет... Там взагалі красиво. Особливо після життя у великому місті. Розваг щоправда, небагато, але копу та "Райберту" цілком вистачає.
Ага ! Ой нэ будэм горюваты - будэм працюваты ! Поеду в село помогу свахе гарбузы ( не путать с кавунами) перевезти с огорода - говорит что тонны три уродило . А там глядишь может и ночевать останусь ...
пане @vincenzo та хоч привітайтесь чи шо. чи вас ото дядько Буч вкусив? той теж сидить та масними після сала пальцями тілько спасібки тицяє а нічого не пише.