Ох и трудно тогда будет . Не все будут в тёплых хатах наблюдать как за окошком всё заметает снегом , как подумаю - аж сыроты выскакують .
так я старого зразу запитав - чого їм треба???? ... каже що нічого, просто з його села їхали і заїхали до нас! .... Я зразу йому сказав як Подерев"янський ....
Я тіки за тепло . Ото чим ми далі від "любого" сусіда то і погода в нас тепліша , мо скоро як у Європі буде .
То забирайте Сашу , і Катю теж беріть до пари . Мо навчите її якихось нових прийомчиків джіу-джітсу .
Дурний той сержант, що зізнався. Раз не знайшли решток ні машини ні дружини, то чому вирішили, що вона там була? Може, до мами в гості поїхала і не повернулася?
Може так, а може й ні. Ми ж знаємо більш-менш про клімат десь за останні два століття, а що було раніше? Цього року в нас рекордний за останні два десятки років урожай слив. А в 18 столітті сушені сливи, були наряду з сіллю основним продуктом експорту. Цікаво, який тоді був клімат?
Чому ? Як на мене то все стає набагато краще , зими менше , літа більше . Он жиди ( вони ж народ хитросракий ) чомусь в Біробіджані жити не схотіли , а ломанулися в Палестину і там своє царство організували .
В 16 веке средиземноморье замерзало. Гравюры вспомнили только когда в конце марта снегопад обрушился. А дальше что будет видать и Богу неизвестно...
Передайте срочно Консерватору https://reibert.info/threads/stjokla-dlja-kerosinok-i-jomkost-nemytyj-cherdak.670378/
читав в яворницького в історії запоріжських козаків що за словами старого діда якого він опитував то раніш в нас снігу небуло, коні усю зиму на поасовищах були і ніхто сіна не заготовляв а от як москалі появились то і климат зіпсувався, сніги почались та морози бо то москалі на своїх личаках снігу нам принесли. отакоєот
і я про те, але сусіду Касіо дешевше за пігулики від грипу вивалити 2-3 тищи гривень замість того щоб нарешті купити собі теплі шкарпетки та шапку