Засмага ше тримається . І взагалі оті дівулі першокурсниці які із морських міст чи сел дуже виділялися своєю засмагою в нас в степовому універі .
Тещя говорит зятю: - Я хочу чтоб меня похоронили в кремлевской стене. Проходит день, зять приходит домой и говорит теще: - Мама, я договорился, похороны завтра.
таж свинячого(((( .... сьогодня після роботи сижу в перукарні, стрижусь, а тут батько звонить з під дверей - бо я його ключі забрав .... по бистряку достригся і приїхав - короче там під дверима рєально були відсотки і дань за 7 років
Ясно , бо знаючи Ваші жарти і де Ви працюєте . Та ще й привезли частинами небіжчика - то всіляке може бути .
можете просвітити по маринованому салу????? .... бо я і батько тілько солене робимо, хоча я куштував і мариноване - і воно мені дууууже по душі прийшлось!
знайшов шановне товариство цікаву передачу про розкопки за кордоном от і вирішив поділитися http://www.ex.ua/20549209
А я шо казав , груша не бреше . Буде цього року сніг , що аж надоїсть , і всі скіглітимуть коли вже та весна шоб закінчилося те неподобство ( мороз і сніг ) .
Пізно Ви прийшли , вже розібрали всіх . Тіко Катя Осадча і Саша Грей лишилися , і он сумують за отим столиком в куточку .
Поживем - побачимо. Для початку треба дочекатися кінця першої декади листопада. Щодо снігу, то він випав в горах цього дууууже пізно. Зазвичай я вже бачу до 21 вересня сніг з того місця де живу. А цей рік не те, що снігу, а навіть приморозку ще не було.