отож. використовує службове положення у корисних цілях особистого збагаченні та великого слиновиділення в інших.
Використовую власне обояніє і вміння слухати та спілкуватися з людьми, особливо старшими - "єк маржинка, єк здоров"їчко, ци стає пенсійки і тд. Єк ви були молодими то всьо краще було, і діти чємні та порєдні. А тепер нехарь усєка, шо в тиливізірі а шо на вулиці. Сплошна публіка, ає! А колись єк файно було, йо!"
та і не кажи. зараз не те що тоді, от тоді коли і я був молодий та моторний тоді се було по інакшому, люди були добріші та чемніші, дівчата молоді так ті проходу не давали, а зараз і не дивляться на мене чогось, трава була якась запашна а влітку не така спека була, солнце тоді лагідно світило і тепло було і спеки не було. та що там згадувати. тоді ліпше було не те що зара.
Далеко підете пане Опришку . В нас також жив один електрик , їздив на німецькому мотоцику електролічильники перевіряв по місту і селах , а як помер то добро машинами вивозили . Отакі бувають історії . http://ru.wikipedia.org/wiki/Коллекция_Ильина http://kp.ua/daily/121212/370620/
тоді совєти добре підлатались з тої колекції, а нащадкам хріна та велику совєтську подяку. хоча воно однаково.
Ну по розмовах місцевих - то там нащадки ( племінники ) лохуваті якісь . Конфісковувати прийшли через декілька місяців після смерті . Жили вони в одному будинку , то перетягти до себе чи вивезти геть в інше місце час і можливості у них були . Але чому вони цим не скористалися , відомо тільки їм . Мо надіялися що союз спочив у бозі то їм і так все залишиться .
Питає внук діда-скажіт діду, коли було краще жити,за Сталіна ,чи тепер? Звичайно за Сталіна! Чому питає внук.Я був молодий,баба була дівкою ;-)
так вони сподівались що є в світі справедливість, їх так у школі навчили що совєти то сама справедлива країна у всесвіті. а воно он як вийшло. та і може вони і не здогадувались що оте все такі грубі гроші коштує думали звичайні лахи.
Та все вони розуміли - також якісь цяцьки збирали . Навіть дибіли зрозуміють що за гори срібних і золотих монет можна отримати чимало сучасних грошей . Мабуть все таки надіялися на те що їм все залишиться , часи тоді були махновські 1993 рік .
Як думаєте де могло бути зняте друге фото? Народ без сумніву гірський, але на гуцулів щось не тягнуть. Особливо "красавіца" навпроти.
Та цікавий був чоловік . Місцеві говорять різне . Бариги і перекупники про нього говорять різні дурниці ( мать задрять до цих пір ) , а от люди які щось реставрують то кажуть що мав золоті руки . І тут на форумі інформації про нього я не зустрічав . Може десь в райцентрі у якійсь чайні .
та темна історія з тою колекцією. на скільки я знаю начебто з початку ніхто і не знав з чужих що там таке є, а от коли дізнались то тоді вже і приїхали вилучати. але це все на рівні чуток що в нас ходили.
Розповідають що він до себе нікого не водив і люди й не здогадувалися що в нього є . Уваги до себе не привертав , працював єлектриком , ходив все життя в спецовці .
Ще стайню,льох,та пидстриху незабудьте добре продывытыся.Тильки все видразу не забырайте бо видберуть.
Чув про того электрика кажись Костнером зовуть.(шутка).На справди электрик ваш з Кировограду- знаменитисть,про нього и пысалы и кина знималы.http://hronograf.narod.ru/07/electric.htm
Наскільки я розумію тайстра не альтернатива наплічнику в тому плані, що кожен із них має ОДНУ ємкість для переноски, а бесаги - дві, які можна перекинути як через коня так і через власні плечі, таким чином зрівноважити їх.
Але носиться на плечи,так що теж напличник.Бабця их вси - и бесаги и тайстры торбамы называла,та рюкзаки теж.
Абсолютно точно. Просто я хотів підкреслити що перехід від бесагів до наплечника не пішов на користь "грузоподьемности" гуцулів.
Колысь в дытынстви памъятаю-прыэзжалы гуцулы з бесагамы на рынок у мисто,их называлы -парашутистамы.И дийсно выглядали дуже схоже-сзаду основна торба,а с переду запасна.
Колы я служыв у вийську,нам якось показалы ось цей фильм http://rutube.ru/video/eb4903fa8acec210708f294ff17de598/ Колы хлопци з инших мисць побачилы гуцулив з пирьям на голови и з тайстрамы,пидходылы до мене и пыталы-Звидки у вас перуанськи индейцы?Та до кинця службы вождем обзывалы,але я не ображався.