Доречі, тут хтось цікавився фотографіями новонароджених - ось тримайте. Вибачайте що не раніше - мав на те свої причини.
Не свисти. А хто за серце в районі печінки хапався, коли гансові газбаки вперше побачив? Та й не все тобі показували.
Тильки не на Австрийського.Скорише румунський,або совковый-сильно круглый,а рюкзак выпадком не образца 1938р.?Ото злива вид раскладушки,за зеленымы пакетами?
Не,1горнострелковая тримала оборону вид Красноильска до Станиславу разом з мадьярами.В мене э кныжка про бойови дии у Карпатах,якшо выкинуты з неи комуняцку пропоганду,та спогады генералив то можно богато цикавого дизнатысь.
Це як казав батюшка Ленин - АРХИЦІКАВО. З Красноїльськом зрозуміло, а от в Галичині про румунів ніколи не чув, а було б дуже цікаво... Не підкажете, що за книжка, можливо там є ще якісь цікавинки.
Я заре на роботи,але якшо не помиляюсь-БОИ В КАРПАТАХ -выйшла в свит десь у 70 роках.Наступ був спочатку-Черивецько-Проскуривська операция,руумуны видступылы на позиции по хребтам Карпат,та звидты трималы оборону,та досыть довго,майже пив року.Армия не стояла на мисци,видходыла у бик Станиславу по горах.Якшо хочете завтра выложу тоочну назву ,та рик выпууску кныжки у личку.
http://coollib.net/b/234615/read Знайшов у электронному выгляди.Звертить увагу на другу карту-линия обороны-сплошна по хрептам гир вид Красноильска и до Самбора.
Матеріал цікавий в першу чергу по подіях 1941. По 1944 карти ці бачив (та і зрештою живу практично на цій лінії), але про румунів в Галичині поки що не знайшов - буду шукати.
от тільки коли це буде? бо ми тут усі жданики з'їмо поки той наступний раз стане. а нам жеж тут цікаво а не аби як.
Знову згадаю про діалекти. Наплічник - рупцак. Цікаво з якої мови запозичено. Рідним бути не може - альтернатива бесагам.
В січні, щоб не спугнути - я до дєда майже рік в довір"я втирався і лише вчора він мені сказав, що як прийду наступний раз счьотик переписуваати то він має для мене щось цікаве. Так що свербить не лише вам
то так і попхаєшся до діда на мотоциклі з ялинкою та у хельмі? такий собі святий миколайчик мілітарист
Забуваю, що маєте завидне "служебное положение", майже всюди приходите щомісяця і в людей не виникає лишніх питань - служба (с). Не те що в мене - де не покажуся так питання "А якого .... той чорт приходив".