Друже , а шо у вас там крышки кончились , а сколько нужно в диаметре , может я тут на вторчермете спрошу .
Так зверніться до пана Р100 він розкаже , он мені давав поради у неділю . Або до пана дохтора той взагалі реставрує як граф Каліостро . У вас все під боком , а ви поради просите .
Для кого як.Випадки різні тут вже бували.Були випадки кидалова від людей з 100500 постами і високими званнями. А є люди із 10 повідомленнями,яких знаєш особисто і повністю довіряєш.
Ну то це буває у фішера 70 колись там раз у квартал , а в асі це постійно . І копати кубометри землі і тони чорняка та кілограми люмінтія заради якоісь там манеТТо ( ціна кій три копійки ) ну його такий відпочинок . Я б взагалі хотів би такий шукач що ну геть не баче чорного металу , тіко кольорові . От лежать ауреси в гиржавому чайнику , той прибор пікає золотом , а на чорняк і не реагує - ото був би прибор , всім приборам прибор . Краще за день викопати дві три ямки і мати нормальні знахідки , а не накайлуватися і ніц нічого не знайти .