Руминский манлихер был со стальной оболочкой,без проточки.Пусть меряет в самом широком месте ,а не на конце-7.62 получится.А если оболочка цветная и на гильзе нет маркировки-это Арисака у нее калибр как у Каркана и Шауэра.
6,5×53 мм R сравнение .256 Mannlicher с .303 British (крайний справа) Тип патрона : винтовочный Страна-производитель: Австро-Венгрия[1] Патрон: 6,5×53 мм R История службы: Использовалось: Нидерланды, Румыния Войны и конфликты: Первая мировая война,Вторая мировая война[2] История производства: Время создания: 1892 Производитель: Steyr Mannlicher Годы производства: 1893—1945 РУМЫНСКИЙ МАНЛИХЕР_ПОХОЖ КАК СВИНЬЯ НА КОНЯ!!!!!!!ДЛЯ ТОГО ЧТОБЫ ЧТО_ТО УТВЕРЖДАТЬ НАДО ХОТЯБЫ МИНИМУМАЛЬНО ЧТО_ТО ЗНАТЬ!!!!!!!
Вітаю, шановна громадо! Дивлюся, пан Консерватор одужує. Це приємно, безумовно. Бо я вже серйозно побоювався найгіршого. Теж сьогодні був на природі, то тицьну і я пару фото. Природа та Дніпро:
Вітаю ! Ходив після обіду покопати . Накопав купу шмурдяку , гирю від вєсов отих колгоспних шо по рейкі совається ( мать сіно взвєшивать ) . І саме головне знайшов манеТТо , от тіко рік не можу ніде знайти .Де на тому манеТТо повинен бути рік виробництва ? В шо манеТТо покласти шоб можна було шось розібрати ? Вже клав в оцет , трохи прояснилася картина але до ясності ше далеко .
Покажу, нехай хапає. Копарі поховалися по норах: З нір вилітає земля, і час від часу залізяки: Консерва для Аскота, як обіцяв. Все, на сьогодні.