Рибка дуууже гарна, але зовсім ніц не смачна - гидота якась та мулом смакує, та й дрібних кісточок забагато -можу помучатися за Вас та постраждати - гоніть оту гидоту до мене - я Вас порятую!
Отого провокатора, що зветься Опрішок, тре до лазні вислати, бо він тіки людей дратує та змушує збільшувати видатки на валідоли/корвалоли та іншу гидоту медичну, а ми люде біднії, убогіє та "НУЖДАЮЩІЄСЯ" - черства Ви людина, шановний Опрішку - отакоєт!
Ще маю до пана головновідсоткового повідомлення: чоловіче, рецепт на помідори просто заєбістий (заєбістий не матюк, а польске окреслення чогось суперового - це для модераторів) - сьогодні минув місяць для першої партії - от і не втримався. Зара іду з кабиздохом на спацірен, куплю собю порцію успокоітєльного (щоб марлєзона пережити), увімкну духовку, щоб запекти крильця снігурів та буду це усе помнідорчиками закусювати!!!
Прийом жратви закінчив!, шо я Вам скажу.... линок добрий, короп -тоже, але з морською рибою не порівняти всеодно! Камбала, тунець, меч-риба- набагато добріші, а може то я просто відвик, а мо обстановка не та.... нема кумпанії, горілки, розпусних дівок за обідом... ото певно і риба не смакує як слід. Отакоєот я Вам скажу!
якісь посторонні шуми стали проявлятися при роботі, а що за деталь і за яку роботу відповідає не знаю
К этой детали газ подходит. ГАЗОВЫЙ КЛАПАН зовется. Посторонние шумы типа разных бульконий и свистов говорит о том, что теплообменники чистить нужно. Отложение накипи. Растет расход газа.