Вітаю шановне товариство! ну і накнопали ви- заледве дочитав та спасібки натицяв. в мене +15 і щойно закрапотів дощ
Вітаю ! Навулиці тепло і сонячно як літом . Шось я проспав на ранковий коп , мать поїду після обіду . В нас в маленькому райцентрі , копарів хоч греблю гати , а у великих містах і того більше .
У нашому районі «ніхто не знає що таке Мд», але в полях-лісах повно не заритих ямок А аську мона купити в автомагазині
Яка така гребля?нема ніякої греблі,і бобрів<копарів> нема.а ямки.ну.це той.особливості ляндшафту в місцях розмноження........?землерийок.во!)))))))))авикажете.
Привит усим.З вчорашних знахидок-1крейцер 1861р.1коп 1870р.5коп1982р.Стопочка скляна для причастя.Клеймо VENTAS SP6.Може кому шось видомо про виробника.
Доброго Недільного Дня усім чесним завсігдайлам Буднів-&-Побуту!!!! Був на рибалці. Озеро прикольне, рибка клює! Отакоєотавикажете!!!
Ну все — пішов по валідол! Пане @Штюбинг , ну не можна ж так жорстоко. Я цього року навіть у Стрижавку не вибрався(((
вітаю панство. тепло та сонячно, на небі ні хмаринки. кажуть що з таких ящірок дуже смачна юшка а шкіру пускають на жіночі сумочки та продають за грубі гроші
Всем привет! Бывший сотрудник припер двухконтурный котел на ремонт. Ему отдали на шару. Будет полная капиталка. Так что я пока буду тут редковато появляться.
Багато у Яремче покинутих будівель А ще знайшов пам'ятника Джону Сільверу із відбійним молотком А це ми із дружиною п'ємо чай.