О брате,а я під такими в лісі вдавав пеньок в трусєлях.б......!добре хоч в пакет всі лахи та сірники встигли сховати.ото була річ.добре хоч ліс був молодий,спас.а старий ліс поруч-на фарш змололо(((((((
Які такі кацапи? ми на ненці УКРАЇНІ!.то від пана ArtBorsuk я північнійше.ото в мене й гриміло-блискало.а то думаю-ніхтсобірасклад-кацапи в Бандерштадті)))))))))
Понесла моя ноги (і тіло) до люлі.Бо ви тутечки всі ЗЛЮКИ.окрім ВАЖДЯ. хоча.хто соьгодні *вождь*.і сам чорт не розбере.Одним словом сепаратори.
Добрі брацця!всім баю!<в мене 41 година безсоння вже йде>.мо зраня по дощі сьодні моннето на ріллі вийде по верху.всім щасти!
Правильно!ми такі-що відокремлюєм!добро від зла,людей від людиск,друзів від друзяк,чемних від забіяк.честь і поваґу,зраду й зневагу ми розєднуєм і розділяем.ми сепаратори.)))))))і це нас єднає!амінь!
Пане К-Поставте оту аву з тим вусатим хлопаком! Ато якось незвично---перед очима отой мультик про пластилинову ворону!
усім хто спить гарно виспатись і здійснити задумане-а лунатикам щоб пальці від кнопання не боліли! Добраніч! та на останок ще картинку для РАЗНООБРАЗЗІЯЯ!!!
Доброго ранку. За вікном +14 . Закінчився чудний день, пора повертатися в себе . Всім , як каже пан Вітер = хто не москаль = гарного дня !
якій вітсоток людей від всього населення в Україні займаєтся пошуками та мають мд?! як ви вважаєте???
Доброго ранку! За вікном сонячно, робити нічо не хочеться, мать тому що неділя))) Яка в неділю тема цицьок фоток? Та ні — просто чистив рибу. )))))
Доброго всім доща!+18,гроза.коп накрився.но ура!хоч земля попє!просто зара на мега-<поплічники гітлера.Дьоніц.підводна війна>
Мать @Скажений колгоспник?)))))))))тому його й не видно.во!в закромах родіни<п.К> підіймає відсоткову ставку)))))))))
100%!<одні шукають цицю,дорослійші-забавки,далі-кохання,роботу,щастя,спокою.і вічності.а мд в людей вбудоване.просто в декого воно ґлючить.і вони бідаки не знають,що шукають))))))))))))))>