САЛОм алєйкум шановні!!! Я так зрозумів, що Кансєрватор уже не Вождь бо у Важдя зовсім інакша аватарка. Тепер він клон Похабича і зветься консєрвний Пахабіч А мені, до речі, цукорки прийшли, отакеєотавикажете
приветанне да шановнага панства! А я зараз решыу да бабулi в веску мотануться, цiкавыя справы там творятся, капiтаны ДНР и прочыя вурдалакi окрест весцы бродят. Пайду нечiсць паганяю, заодно поле калгаснае празваню, можа что гарнае знайдецца, бо мне тiй дед Хабарiус , мать его курва етi, ящче за телефон гору хабара должон. Ня хулiганце, вядзите сябе добра. Пан К., чi пан Пахабыч , курва вас па авкам разберёт, за парадкам побачьте да опрелелiтеся, кто есть вождяка, бо вiдскокi панства не знает, каму плацiць, а гэта не парадок. У панядзелок звернусь, раскажу можа что цiкавае. Удачы усiм.
залиште той рубіль собі. будете з нього ляльку-вуду робити та кіта-бігіміта голками шпинить. щоб йомутеж було хАрашо та красіво з голкою у дупі чи довбешці
Не треба їх ганяти особисто. Навіщо? Якщо є вірна інформація - просто дайте знати "куди слід". Люди Бацьки самі нормально розберуться.
А шо такоє ? Сам назвався камунякую , натяг оту рогату шапку із пентаграмою в лобі . Відсотки - то будь ласка , давай адресу буду рубъ ( той шо знайшов сьогодні ) висилати .
туй рубіль можеш відіслати панам Суєру та Виєру. вони куклу-вуду будуть робити щоб кіт-бігіміт немав змоги спати спокійно. мені можеш вистали щось ганеньке, наприклад шаблю чи куцопал. а авку я цю вдягнув щоб в Похабича стався інхваркт-мікарда. от такий рубець©
Ото сусіде чаклуй шоб я знайшов шаблю чи куцопал , а не всілякий с/г мотлох - то й матимеш подарунки . Пани Суєр і Вієр в лічку не пишут шоб ім рупь висилав , значит ніц не тре той рупь їм .
- Круговорот рубля в природе, - продолжал сэр Суер-Выер, когда мы возвращались на "Лавра" в нашей старой многоосмоленной шлюпке. - Можно было сразу отдать рубль старпому. - Я не возражаю, - сказал Пахомыч. - Можете сразу отдавать мне свои рубли. Приму. Как должное. )(
Доброго вечора! Вітаю із ще одною сотнею закнопаного тирнету. Сьогодні замордував пару десятків карасів за пів-години, викопав із пів-мішка люмінявого хламу та гривню сорок вісім ходячки)))
Доброі нічки всім!і дай Біг здоровля тій хто п.Опришок так вкурвив.будь то молодиця,любка,та нехт теща<тьху-тху наніч наґолос кликать>)))))))).от прийшло з Карпат щасттє-вже годину гримі та блискавом світит.і лиї трохи.видь добре тоґо мольфара зарвило<то тіко баби вміють так хлопа задерти,аж блискаї за край світу)))))))))))))))>
А я то думаю, що там на півночі - відблиски грому, чи якісь салюти. Звуку не чути, а схоже на блискавку...
Тако швиденько.ВСІ ПРИЗНАЛИСЯ.ХТО І ЩО НАКОЛУПАВ.Я.в Михайлове чудо (будь він .будь).окрім геморуНіц.