привіт друзі,таке питання є дві карти стара і сучасна як іх наложити шоб знайти старі дороги в лісі? буду дуже вдячний за допомогу,попрошу без жартів,бо на ваші жарти кабанів не хвати)
Або ресурс "Это место": http://www.etomesto.ru/ (там автоматично показує), або в "Гугл Планета Земля". Пограєтеся, розберетеся. Важливо: накладення не дає абсолютної точності, адже старі карти робили без допомоги супутника, похибки неминучі. Як показує практика, при пошуку точки, наприклад дому лісника, карта накладається, а потім вже на місці шукати треба десь в радіусі 100 метрів від отриманої точки.
А це для піднятя шабатного настрою, ...шоб Бандері не було за нас обідно....щоби москалі баялись рученьки твоєй!!!!!
"Этоместо" по одного места. Этот ресурс накладывает без учета проэкции. В итоге имеем г@ндон на глобусе. Только ручками в озиэксплорер для PC.
На жаль, я не вмію користуватися ОЗІ. Коли треба дізнатися нормально про якусь точку - граюся в "Гугл планета Земля". Досі добре все виходило.
Там ничего сложного. Да и Паганель на фиолетовом все раз 10 разжевал. Но на слабом компе или маленьком мониторе привязывать- лучше застрелиться.
Шалом , Шабат ! На вулиці тепло і сонячно . Дякую за побажання ! Був сьогодні на "скіфському полі " , нажаль скіфів сьогодні не знайшов . Знайшов манеТТо - матері його кувінька тому хто таке наштампував . Як тіко протер знахідку , і коли пойняв шо викопав - то відразу згадав матюччям Камуняцького Кривавого Красного Канцерватора . Це він вчора зурочив , гад камуняцький та шаман і віщун , тре на нього вже інквізицію збирати . Це ж треба така халепа викопати той рубъ із картавим сифілітиком . І не простий рубъ , а ювілейний із 100 днюхою того антихриста і кумира пана К . І манеТТо теж криваво червоне то мать тіко партєйним такі видавали . Доречі пане К можу вислати це манеТТо в якості відсотків . Ще знайшов лизало від камуняцької ложки , бо лизало в 1,5 рази більше ніж звичайні столові ложки . Також підскажіть із якої зброі стріляли отим свинцевим шариком , діаметр приблизно 1,5 см . Ось це неподобство , а не манеТТо Одна тіко сьогодні в мене радість - сою почали косити , так шо скоро буду 3 корчми трусити .
Також орієнтуюся по балкам і курганам . Беру відкриваю "єто место" із їх картами і дивлюся паралельно гугул мепс так і знаходжу те що мене цікавить .
сусіде спочатку вибачись за те що задарма спаплюжив моє чесне і'мя. потім сплати мої чесні відсоточки. і тілько після того маєш змогу чемно попрохати щоб я тобі великого хабаря начаклував. бо якщо не вибачишся та не сплатиш моїх чесних відсотків то не буде тобі фарту до сконсвіту. отакоєот