Увага! Як на мене хлопчик з ніаполя, який шукав маму в степах України, це Антоніо з Авеліно,- снайпер із "днр", якшо є можливість запобігти його відмазкам, повідомте хто може наших службістів. Якшо потрібні фото для упізнання, вони є у темі про російських найманців та у мене. Допоможіть хто може аби та гнида не зіскочила!!! Слава Украіні!!! http://www.5.ua/suspilstvo/SBU-zias...na-Luhanshchyni-zablukav-italiiets-93492.html
Всім доброго ранку та вдалого дня!!!!! Погоду сьогодні передають +26)))), попереду вихідні, так що копати))))!!!!
Доброго ранку ! На дворі +17 , тихо,сонячно чіста субота,пішов на суботнік по наведенню порядка на теріторіі
Пане Кран. Буду вдома в понедiлок,поговорим за самовар. Я зараз в Херсонi,прямую на Каховку,пишу з телефона в автобусi.
Краще б навпаки - один держак і чотири лопати Всім вдалих знахідок. Погода гарна, але піти кудись не вдається
Доброго дня всім.окрім мацкалям і сєпарам.Тепло.навіть жарко.на радість пану Касіо.щоб він був здоровий і з глечиком динариків.
Шалом, бендери! Здоровенькі були, жиди. Всім шуббота. "Он шёл на Одессу а вышел к Херсону, в засаду попался отряд" (с)