Я когда машину варил, то тоже с соседями непонятки были. Но есть человеческий фактор. Вечером нагрузка на сети возрастает и перепады освещения очень чувствуются. Ни дай Бог у соседа телек или холодильник вылетит. Понятно что он нихрена не докажет, и виновником этого будете не Вы, а возраст холодильника. Трындежа по селу не оберешься. Утро вечера мудренее.
Не знаю щодо каменярів, а ми Алустон саме такими кирками розкопували, пошукайте там поряд останки парочки археологів. Повинні бути… з примою або біломором в зубах
Доброго вечора шановне панство,поговорюють,що в цій темі бродить привид з топором на плечі,та мало того на старості років він рішив рекетом занятись і так протяжно процееееентууууу,хто підкаже правда чи ні
Ігрушка для справжніх чоловіків Spintires,коли нема чим занятись просто вмикай Spintires і газуй по болотах випускай пар) особисто я більше половини карт пройшов...ну якось так
7 кВт це майже те саме, що одночасно включити електрочайник і мікрохвилюву піч, так що може сусід хай чаю не п"є, поки його сусід варить інвектором)))))). А так пан Кран правий у вечері напруга на світло дуже зростає - всі світять, дивляться новини, мультіки, та ще фени, праски... так що зварювальні роботи краще робити в день, а інші роботи оставляти на темний час..... Хоч перепадам провина і зовсім не Ваш інвектор а у сосіда в мікроволновкі жариться качка, його жінка жде поки закипить чайник, а його донька сушить феном волосся, а теща праскою килим сушить.... а все одно всім видно Вас, бо сварка дуже блискає....))))))
Ну!зато як інтересно!я теж читав з початку-і повірте не шкодую!добри вечір всім!в нас як завше-ми працюєм,поліція-пантрує)))))))))+20,зоряно.дуже хочеться дощу,туману,пива,риби,ба......!упс.нагрянуло наніч.хочеться,а ніззя-робота ква!
ану колеги по цеху,цікаво шо ви скажете https://reibert.info/threads/povir-ja-ta-prekmeti-shukacha.667631/
Ні, його немає. Кликати треба не так. Якщо хочете,щоб людині прийшло повідомлення, що його згадали десь в темі, то треба написати "собачку", а потім нік. Ось так: пане @ASKOT1 , ау! Дивіться тільки, щоби не сталося як з Саввою Морозовим і Щукіним, котрі необережно покликали пророка Миколу Островського.