коліть другого кабанюру та тягніть малу половину панові Руслану а велику мені. і тоді пан Руслан вам поясне що ото таке є. отакоєот
то ви просто ще не війшли у смак. а як зрозумієте як це добре то будете без всякого приводу колоти кабанюру та тягнути малу половину панові Руслану а велику мені. і усім буде від того хАрашо і крАсіво© отакоєот
Передавайте ему большой привет. а маме сочуствие, что вовремя аборт не сделала. Будем надеяться он найдёт своё место под шконкой.
поки хтось авкі друг у друга плагіатять мій збира по троху кулемети ось після не тривалой банькі мг 42,так скоро будуть і кулемети цілі три
З цікавістю слідкую за ситуацією з призначенням українського посла в Гондурас: Загалом, пртоцес іде, петиція точно потрапить на розгляд. Трохи погуглив, і тут виявив вкрай неприємний сюрприз: українського посольства в Гондурасі немає. І що тепер буде? А людям треба ж щось відповідати офіційно.
ну я зазвичай на пательні. Похабич оно в електрочайнику бо в нього більш нічого нема, а Аскабанюра взагалі у самаварі
якщо робити то робити вже по людськи. не менш п'ятнадцяти свиноматок та сотні дві-три поголів'я. ну щоб не перейматись чи вистаче чи ні.
Вітаю ! Ходив оце до обіду покопати . Їз знахідок манеТТо 10коп 1932року і голова орла ( наче із срібла ) . Чиїх народів ото той орел буде , га ?
Скіфи. Катайте на фіолетовий, там точніше скажуть. Але знахідка не рядова, і ніхрена не три копійки коштує. Це голова швидше не орла, а грифона: http://forum.violity.com/viewtopic....start=60&sid=dbd15b263ead3d861e0b05973616a660 І ні в якому разі не вздумайте її чимось шкрябати. Хіба що милом помити.
ну от і займетесь ще обробкою землі. заразом і перевірите усі свої землі на предмет наявності хабара та скарбів. З.І. дйадьйа Ізя поганого не порадить©