Всьо, тут починається обмін футболками та спіднім))))). Я спати, завтра рано на працю та ще й працювати аж до суботнього ранку.... Всім приємних снів.
Не витримав, таки розколовся)) показав істінноє ліцо, ісконний кацап в кАмуняцькій тюбітєйці, щей звізда волбугаріт Отакаєотамидумали
мовчи камуняка! ти увесь хворум своєю бацилою камуняцькою заразив. тре буде увесь ноут антівірем проходити та святою водою бризкати
А с каких это пор "говнотелеком" оптикой занимается? Да и стырить оптику не получится. Для частного сектора- только статический ай-пи. По крайней мере у нас так. А это куча разных вкусняшек.
Когда я оптику тянул- мне обошлось 2500 подключение (туда же входят и 150 метров провода) Свыше 150 метров- 5 грн. метр. Плюс их медиаконвертер в подарок. У нас все в куче. И никто из операторов нета не тягает свои кабеля по телекомовским гнилушкам. Рядом и стоять опасно. Пришибить может. Бетон рулит!
Пане К., цей головний убір Вам не пасує, негайно замініть на кокошнік, і не забудьте про валинки-непадшіты-стареньки
не звертайте увагу на кАмуняку червонопузого. Серпом і молотом на Тому світі жерти буде. Сепар-від слова серп.
Мені здається, що я вже колись питав. Та і Ви з самого міста, а камрад написав, що у нього в селі, то і подумав, що можливо і повезе. Цікавить село Чорнівка.
Дуже добре його знаю.Перекопав поруч вдоль и поперек.Поруч укепрайоны Бэрда и славнозвистна висота 457.
Покажите мне психа, который на столб 10кВ полезет. И еще! У меня товарищ работал на замене изоляторов этих самых ЛЕПов, что на фото. Так вот, он говорил, что как раз по этим столбам связь уже и идет. Самый верхний провод. Какая-то дохренажильная оптика .