ооо в мене в селі антарнет через модем а то є пєчально) десь там тянуть оптиковолокно,але через дурних людей це не скоро буде,цеж через город кабель буде стояти йооойййй нє нєєє...дурні баби
Євлампій сам собі поміняв авку.Йому вже бачте червону зірку на аві подавай.Ну що ти з того кАмуняки візьмеш.
Бо им насрати на ваш тернет,а кабель буде заважати.Провайдеры -жиды хочуть безкоштовно по людських огородах тягнути.
Доброго вечора перед п'ятницею! тут що революція сталась? Бачу Пан К% у пана Похабича аву конхвіскував
ну тоді ставте дзеркало,як робе Пан вінченсо з італіі,і сам так роблю але мені іноді кумпанію Спарта здійснює,хоча і не їсть отого варення,зате сало лупить огого
О! хтось примуса хотив-на аукциони "СМЕРТЬ ТУРИСТА" по дэшовке продают! https://reibert.info/lots/3348/
не повірити, варенички з картоплею та грибами саме й були)))))) А що це Ви з Похабичем за авантюру таку коїте...
Та ви що!!!Тож слупи треба класти ,або з Укртэлэкомом домовлятися-а то гроши.Проще людей обшахрайувати и нашарик по огородах прокласти.
Як вам невстидно пан К% для циэй авки ходили в цурульню,купили дорогу рубаху на ярмарку у циганив,до жида хватограхфа на партфолио ходили.А ви раз и забрали.НЭХАРАШО!!!!
от і не стидно! А я свою будьоновку на колчаковських хвронтах здобув!!!! вона мені дорога як пам,ять!!!