дак давайте меняться,я вам кило нашего, а вы мне кило вашего на пробу,продегустируем, а потом и поговорим, от посмотрю потом,как вы к нам жить хутенька переедете. Або на поште не сжэрли. САЛО вообще можно пересылать?
Та звідки в нього те САЛО ? Хіба що на базарі піде купить Ну або як кАмуняка відніме в когось.Так то не САЛО. САЛО воно з домашнього кабана повинне бути
таке! оце мені нема чого робити як САЛО розбазарювати. та я і так знаю що в вас там справжнього САЛА нема, небуло та небуде ніколи! а до вас, верніш на наші ісконні землі я і так поїду коли гомельщину назад вертатибудемо. САЛО в них є! ледь не луснув зі сміху
ти вже старий як мамонт та все переплутав як завши. бо то ти є камунякою. запамятай нарешті що то ти камуняка недобита САЛО в мене є! для мене спеційально відгодовують свиника а потім я приходжу та купляю стілько скілько мені потрібно САЛА та м'яса. от тут я з тобою погоджуюсь. нема чого їм наше САЛО куштувати. най дрінікі свої їдять.ю а на наше САЛО незазіхають
Не, гэта не цiкава. Тогда пересыл оплачивает получатель. А вообще предлагаю гуманитарно-ностальгическую акцию провести. Поддержать украинских эмигрантов в Европе и заодно получить стороннего судью-отправить по кило сала пану Vincenzo, а ось он пусть потом и скажет, чьё лучше, ато давится,бедолага,форелью и фруктами. З нас не убудет, а ему приятно, мабуть также нам что-нибудь вышлет.
Ще раз повторюю - НЕМА В ТЕБЕ САЛА Свиника для нього спеціально вирощують Не сміши мене Євлампій Тобі ще й не таких казок нарозказують щоб ти купував Запам"ятай раз і назавжди - САЛО воно тоді тільки САЛО,якщо ти сам його вигодував,сам знаєш чим ти його годував і так далі. Я знаю як бариги на продаж свиней годують.За пів року кабанюра вимахує на уколах такий як паровоз завбільшки.Хімія
вже і арбитра обрав та підкупив. і чого тілько не зроблять для того щоб довести що дрінікі ліпше за САЛО
пан Аскот таки прав, щдаётся мне, што няма у вождя сала... А гэтi размовы, што я iтак зню-гэта в пользу мiравога пралетарыята..
не верзи дурниць. то якщо в незнайомих купляти то так а коли ти бачиш як воно росте, що їсть як за ним опікуються. але тобі камуняці недобитому щось доводити що небо фарбувати. ти був та залишаєшся камунякою недобитим!
У него с нэпривычки,бо отвык пэрэдоз может случиться и морда лусне.Шлить пив кила мени и митцеви-фахивцеви пану К-отак буде по братски!
Я не поняв,а чим тобі не подобаються деруни ? А з підсмаженими шкварочками та цибулею Або із сметанкою Звик кАмуняка картоплю в мундирах жерти
Ага,ти ще розкажи що спеціально для тебе свиника купають кожен день і одеколоном бризгають Не сміши мене своїми кАмуняцькими байками САЛО в нього є Бу га га га га