Пирожок не йили?Вид пирожкив завжди тошнит-тому люди и називають их ТОШНОТИКИ.А горилка тут не до чого!Як казав мий дид-Буваэ хороша и дуже хороша!Поганой не буваэ.
ой як файно ранком встати, кави сі попити, та сусідам тим що знизу, хату затопити...... вітаю панство. бачу в нас тут новенький приблудився. питання різні задає. а знаєте що в цьому добре? те що він з самого початку почав вивчати тему. мо ще і толк з нього вийде? ну це за умов що він не піде по кривій стижині пана Алекса та не звяжеться з бандою камуняк Аскабан-Похабич. отакоєот. а ви кажете
та ні. пятниця то святе. можна у суботу, заразом і наших жидів шабатників поганяємо. бо щось дуже вони розслабились в останній час
Вітаю ! На вулиці погода , сонячно і тепло +18 . Нарешті оті гарбузи впорядкував , поскладав , агрофітнес холєра б його забрала .
Ще не знаю,сестра везе свій класс на екскурсію і мене попрохала.Єсли шо,то я позвоню,хоча лайнер один везе і туди і назад.
Хтось там був писав про підлабузників, та про те що наш митець харошому не навчить,? а воно он як виходить!, просто претендував на давно зарезервоване місце!!!
Просто я дуже честна,щира и скрамна людина-як правда,то мусю ярмолку зняти перед майстром.ОТАКОТАВИКАЖЕТЕ,
оно воно що. такий собі камуняцький креатив. в нас оно теж камуняки плякат повісили щось накштал "нащо вам майбутне давайтє вспомнім как ми жили прі сукціалізьмі". то я відразу як побачив то і сказав що херово жили, суцільний дефіцит та черги.
А плякат так далі і висит , га ? І далі пенсіонерів буде з розуму зводити ? Чого не знищили те неподобство ?