Доброго всім вечора,що тут новенького?Ось вам трішки фоток,на першій 2 кургани вже трішки розорані,та стерня висока(коли вже моя "тигриця" приїде чекаю не можу дочекатись)Ще в сараї покинутому під стріхою саперочку знайшов. Чашечку бачили?https://reibert.info/threads/velika-chajna-chashka-vermaxt.666735/
Вибачаюсь,але бачу поле,курганив ниц-не одного не другого.Може их тильки ви бачите,а може ота кракозябра вас вкусила?
там 100% шось буде по війні покопано( корегув, або кулем точка) а навколо тре лінію шукати (200-300м) туди сюди!
лопатка гімно. три ЙОлки ніколи якостними не були а на при кінці совдепії то і взагалі. я таку лопатку погнув коли спробував гілочку у великий палець завтовшки хтів зрубати.
то най аскабан комуняцький купляє. хоча він німаків нелюбе, каже що в них усе гімном було а от кацапський посуд то саме воно.
то жадібні хфермера ніяк земельки не натирять! всьо їм мало та мало.... як розмову не почнеш - так соплі аж по ланам бігуть - їсти нічого, невродило, останній пуд солі їмо... і тд....
я заморився лазити по посадкам та побачив зручного піньйочка щоб перепочити троха, але гілочка заважала. добре що тая лопатка не моя була і її нешкода)))
То нікого тут з Мукачева немає?,бо я завтра їду у мандри на Закарпаття(на жаль без МД)то 1 день затримаюся там.
В цій темі щось нікого із тамтешніх не зустрічав. А якщо хочете знайти хто є на форумі, то прогляньте теми по 35 і 43 Манліхерах, обов'язково хтось попадеться.