То на весилли ,коли в рагси розписувались то давали-шоб пламя любви пронести через все життя.Черенок я поклав на саперку.
от ти тємнота сєміподвальна. тобіж написали вишче для чого воно та звідки. йди вчись, оно до ліпшого друга Похабича піди, він тобі знижку зробе по знайомству та мо хоч чомусь навчить
хтось мене згадав? га? Доброго вечора панове! як життя буття? видсотки так сплачуете пану К? збирки закинчились мабуть трусе усих)))
кажу ж збирки у розпалі))) дощ іде а ми скердуем))) там хтось казав мені( точнише пташка проспівала ) що до нас їде ревізор???
та то фігня, всьо знайдесо та з собою привеземо. З.І. а мо авку змінив би, щоб була як і підпис. гаяваспитаю
обовьязково підпис на місце згодом поставлю, ща кажу ж - скердуем, лишенько напало! тре піднатужитись! зз: тут не так давно теж "делігація" приїзджала шось потрусити, уїхали з пакунками шмурдяка "кругленького" и всьо! отакоет. а ви кажите, знайдется!!! куди там, вже песика на віджимках зїли))) ггг а от у гості - раді будемо)))
не встиг з татком кулемета відреставрувати для незваних гостей))) можно було б и нагодувати "від пуза" ))) щоб добавки не просили)))
В нас один місцевий спортсмен , коли був молодший до бігав із таким факелом . Мать думав шо він олімпієць . І взагалі він цікавий такий дядечко