Бадьорого ранку панове! За вiконцем похмуро й дощить, нема нiякого настрою працювати. Алеж двоє кажуть "тато давай ням-ням" тому й мушу йти. Гарного усiм дня !
И вообще! Когда речь заходит о моей жене-https://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho Мы очень многое пережили. ДАЙ БОГ каждому такую семью.!
та серів, а верніш сирунів най собі залишають, будуть гуманітарку кацапам відправляти. головне щоб на наше САЛО не покусились. най оті свої дрінікі чи як їх в біса їдять а наше САЛО не чипають.
За вiконцем весна розквiтала, Небо повнилось першим дощем. Я стояв i нарiзував сало Величезним кухонним ножем. Нiж ходив у руках методично I чомусь пригадалось менi Безневинне таке й симпатичне Нiжне тiло тiэї свинi… Пролетіло життя мов хвилина Добрим словом нiхто не зiгрів, Що ти бачила, бiдна скотина, Лиш корито та засраний хлiв. I тодi, мов обрiкши на муки, Хтось встромив в твоэ серце ножа Ти збагнула, що люди — тварюки, I твоя вiдлетiла душа… Ти далеко тепер, моя бджiлко, У своїм, у свинячiм раю, Я ж на кухнi сиджу… П'ю горiлку… I тебе потихеньку жую. Я не злодiй, не кат, не злочинець. В мене друзi, робота, сiм'я, Та який же я, бл…, українець Якщо сала не їстиму я!ОтакоЄот
динариків немає, поки місце знайшли де вони копались зайшли з іншої сторони , петляли що зайці по лісі, 2 рази мімо проходили, начебто хтось відводив, знахідки неахті, в неділю мабуть на корчму. протестував нові берци, на нозі сидять гут, легкі.