Тоди вам ось такий апарат потрибен Аппарат в разработке.. Производить будут на военном заводе космической промышленности в России .. Возможности селективно-импульсного металлоискателя поистине сказочные.. Глубина до трёх метров.. Любой металл опеределяет с точностью 98,5% Позволяет не просто определять металлические изделия на большой глубине, но и показывает тип металла, из которого изготовлен предмет, его размеры и другую информацию. Вложения:
Ніби вони когось хоронили. Ті з них, хто мали честь бути похороненими місцевими жителями, були напевне ще не зовсім пропащими людьми. Кістки інших же розтягли звірі. Звичайно по документах вони всі "перезахоронені".
та тут всьо просто. з'явився якийсь вася, хто то за один не відомо але вже відомо що в нього є льох з сало та кулемет,а сусід живе з його тещею яка за сумісницьтвом іще і кума того васі. ну якось так, на коротко.
та отож і воно що невідомо що то за сам. каже що десь з під миколаєва а там біс його зна,написати можна багато чого.
А якшо чесно,то позатого року мы з товарищем повелыся на МГ пид грушкою.Назбыралы грошей на бензу и двинули.Потим все село водыло нас з одного краю на инший.Накопалыся,а самогону скильки выпылы.....
Яке там,даже гильзы неодной небуло.Зато жинки гарни-чоловики на заробитках,ось и мусылы затрыматысь та по господарству допомогты.Якшо хочете скину координаты у личку,але к зиме чоловики с заробиткив вертаються.
красно дякую але я якось і тут впораюсь. ще не вистачало щоб мене як того москаля по полонинах ганяли з вилами
Добрий вечiр щiре панство ось така загдка : Сидить вуйко на горi i про сало мрiе: якже я гуцульский вождь тай сиджу без сала чи пiти в село украсть. та нi не пристало яж людина добра чуйна та щеж таки вчитель не пристало менi красти як якийсь грабитель. Мiркував вiн мiркував тай домiркувався позбирав весь снiг у лiсi i в мiсто подався. першим снiгом торгувать на сало грошики збирать вiдгадку чесно й сам не знаю е тiльки догадка
треба зробити такі справи: -збудувати хату -посадити дерево -виростити сина -вбити ластівку -повісити москаля