Так і я їх не дивлюсь.То мене мати позвала,іди каже,глянь,такого ж придурка з прибором показують як ти
Тобто в принципі непогано? Бо у нас хочуть починапти цього року від Укртелекому, то думаю чи варта, бо мені треба тягнути десь метрів 800 кабеля.
Напевно що да Я ж колись розказував : збираюсь вранці на виїзд,ганяю по хаті як навіжений,в одній руці рюкзак,в другій прибор.... бігом на кухню... тут нарізаю САЛО.... тут зав"язую берці..... Все поспіхом,язик на плечах.... Батько сидить тихо на кухні,п"є чай і стежить за моїми "телодвижениями" А потім видає фразу "Я щоб знав що в мене син такий придуркуватий буде на старість,то і не робив би" Але так не із злом сказав,я скоріше як підколов. Посміялися разом і я поїхав
Вчора взнав таку штуку.Збирають кришечки(тілько кришечки) від ПЕТ пляшок на протези нашим воякам.Це правда.чи лохотрон?
Я теж бачив пару раз ящики в місті з таким написом.А от куди ті кришечки вже йдуть,я не знаю.Чомусь мені здається що там матеріал трохи не той.
та в нас давно в селі це І-ГО-ГО чи ОГО від укертелекома. досить пристойно. В мене на роботі в Києві жінка. так в неї дома від укертелекома. Не жаліється.
що це ота посередині собі задумала...ті коти британські такі дурнуваті, пів ціцьки відкусить...краще б чоловіку так підсунула.Чужому.
Ні.Сидів у засідці.чекав допоки пан К буде з відсотками вертати Додому.А виявилось.шо він там заробив.як курва під солдатом.Чи мо неправду каже.
Бреше.На семочках в Умани мильены заробляэяяяяяяяяя!Теба щоб носки зняв,перевернути и потрусити.А ще йому теща на червоних трусэлях карман пришила-щоб купьюры ховати.
Шось я великого сенсу в ций акции не бачу.Затрати перевышують сенс.-цена 35гр.кг.http://prom.ua/Abs-plastik-granuly-tsena.html?no_redirect=1
Радий за Вас - тепер тіки окреслитися з напрямком колекції та приділити відповідні фінанси. А що з отим пістолем не так? Можна більш докладніщі фото, чи номери на усіх частинах такі самі?
Планки-Селье и Белло.Чехия.Существует до сих пор.http://www.gunproofmarks.ru/index.php?cartridge&rimfire&czech
Лэнта тканэвая-тряпка,от и в труху.Самое смешное,находил обойму моси ПМВ-обойма в труху,а картонка которой проложена была целая.
Для мене це був найкращий варіант . Телефон є в хаті , а тягти кабель ( є в нас в місті кабельний провайдер ) занадто дорого 1500грн за підключення + за кабель і ціна інтернету в них за 5 мегабіт дорожче ніж в укртелекома .