ВІтаю. Ну у Вас і перепади погоди з вечірніх +4 до ранішніх + 14. У мене все "лагідніше" - вечером +19, ранком + 13.
Вітаю! за вікном сонечко пробивається крізь хмари та +12. невже будні будуть такі як колись: ніхто не свариться, а викладають фото знахідок та покупок, Вождь цікаві історії розповідає, а у вівторок сКотячий день
+15, туман такий як молоко, виїхав оце в 3.00 на поле пройтись, там динарії проскакували, і притом некопане .Даремно їхав, невбрали ще врожай, мабуть під зиму. а завтра їду по скарб горшечок динаріїв хочу знайти.
Доброго ранку.Оце не дочекався я казочку від пана.К та й заснув у обнімку з тим клятим планшетом(жінка дивиться як на дурника).Зранку вже прочитав.Цікаво хто то може бути,що Вас так піддурив.Ви пошукайте та знайдіть,мо у нього совість прокинеться і він Вам видасть 30 відсотків. А Ви про мене не забудите..Побіжу вже на панщину,а то запізнюсь і отримаю отих тюлів від БОССА(чорти б його забрали).Щасти всім панове.
Це ваш пиштоль ,а ото знизу маленький-то видсоток пану К?Всим Добрий ранок,жидив з Новим Роком .У нас ясно и не хмаринки.
Вітаю. Гарно, сонечко, хмаринки, не жарко... На коп махнути б... Але ж на роботу. То ж, кажуть, вони не з"являться тому, кому не призначені. А іще, якщо відшукав, у руки не брати, а спочатку окропити святою водою, та 40 разів прочитати "Отче наш". А потім вже брати. І потім також на церкву частку дати. Таким чином можна мінімізувати ризики.
Ось позавчора знов шукали кулемета на цей раз - максімку. знайшли ось моські Т 27 планки мавзера поруч, і цв'ях - привіт з 80х продовжуємо пошуки,бо максімка десь є!
Я таких проєктів не дивлюся.... Декілька раз мельком дивився - невже є такі чоловіки, ну зовсім бездарі, навіть не можуть собі чаю заварити. А що тоді казати, наприклад яєшні пожарити))).
кажу-ж що мені до того скарбу, це звісно якщо він є, нема ніякого діла. та і такса по відсоткам в мене троха інша.
Вітаю ! Нарешті я провів собі укртелекомовський інтернет , можу тепер смайлики тицяти , і нормально фото та відео дивитися . Погода : зранку густий туман і + 5 , зара сонячно і + 18 .