та хто там спалив???? цілуе в палітурку перед сном, сторінки перещитуе.... Сібазону пацієнту, сібазону!
А обострилось віднедавна,пан К їздив кудись(не скажу точно бо вони мене тоді за клуню виведуть)хочь я й не боюсь...І після тої поїздки і почалося...
ти ще скажи що в ночі їсти теж погано. а все інше то дурня. спати треба коли хочеться так само і їсти. цікавих історій нема і небуде бо щоб почути цікаву історію треба бути чемним хлопчиком та чемно попросити розповісти щось цікаве. а не розповідати на вербі груші а потім требувати казочку та півника на шпитці. отакоєот
По СТБ зараз йде передача "Хата на тата".Там в головній ролі тата якийсь танкокопарь,який розказує як 12 років вже мріє відкопати німецького танка Тільки що сюжет був як він на полі пікає,а потім вдома монетки чистить
Іж кіко душа просить , ніц нічого проти не маю . Історій від тебе вже ніц нема дуже давно . Змінився ти пане К , а от в який бік то он люди тобі кажуть . Спати вдень , а жити вночі це не норма . Гітлер теж так жив і наостанок геть сказився , отакоєтавикажете . Якщо я тебе образив , то щиро прошу вибачення .
Ну то тоді господарству ( якшо воно єсть ) ламбец - будуть весь час на копі , істимуть сало і яєшню мо картопельку посмажит на салі . Я спати ( шоб не сказитися ) Добраніч !
якби мені зробити хоч соту частину того що зробив дядя адя то можна і казитись. бо за шість років він з самої відсталої країни з гіперінфляцією зробив саму прогресивну країну європи технологіями якої користуються і зараз. так що якщо вийде в мене то можна і сказитись на старість а жити в ночі добре. ніхто працювати не заважає, тиша навкруги, сиди собі працюй та одним оком кіно дивись якесь цікаве. так що ображатись на тебе і мене і в думках не було. живи собі спокійно і най твоє сумління не гризе тебе в ночі за те що ти образив таку гарну людину як я. отакоєот. а ви кажете
Це яскравий приклад, що явища суспільного життя багатогранні. Не буває там тільки чорного, біле теж є. Хоча, в цілому, від дяді Аді більше шкоди. Нікого не слухай, працюй коли хочеш та як тобі зручніше.
Привитання всим кто не кацап!За ци дни знайдено-Лопатка пехотная така як пан з Беллорусии хтив купити-стан -пидлягаэ реставрации.Крыжичка вид змалевого чайника-заварника.Скильки чайник не шукав-НЕМА,Корпус унивэрсалки Австро-Угорщина.Игла мосинська-гарный сохран-видко клеймо и номер.Жетон Император Николай 2-средний сохран.Шомпол Мосинский.Головка шрапнельна з цикавим клеймом-перекрещени гармати.Пуга РИА-Копейкин-Орел на топорах.На жаль комп в ремонти,фото скинути нема змоги.
ми терплячи, ми почекаємо. можна продати йому ту лопатку за спекулятивними цінами та ще щоб на додачу центнера три картоплі вислав за свій рахунок. ну або просто дражнитись що в вас вона вже є.
ну то слухайте. років скілько тому зайшла мова за скарби, чи в цій темі чи в іншій, вже не пам'ятаю. тож я і розповів що колись козаки добре десь добра набрали та тікали собі від татар а обоз гальмував їх. тож і вирішили вони те золото чи що там вони набрали в тих татар заховати щоб і пересуватись було зручніше і від татар відбитись було легше. і переправившись через річку вони той скарб і зарили десь поблизу, а ореінтіром була друга річечка яка впадає в першу. ну то розповів я ту історію яку від місцевого краєзнавця чув та і не звертаю увагу. а тут пише мені людина, нік теж не памятаю а шукати нехочу. тож питає він мене чи неміг би я приблизно місце вказати а він розповість це своєму знайомому чи то мольфару чи то ведуну і він вкаже чи є там скарби чи ні. ну то я скинув йому у приват скрін з гугл-мапс з хрестиком де приблизно це відбувалось. а людина та пообіцяла що якщо знайде скарб то і мені щось перепаде, хоч мені до тих скарбів ніякого діла, бо вони усі заговорені та користі тому хто їх відшукає не принесуть а тілько клопіт зайвий. але річ не про те. відповів я тій людині та і забув про те все. часу минуло з того багато але і та людина десь зникла з райба. мо і дійсно знайшов скарби та ділитись нехоче, а мо не знайшов та соромно йому через те. це мені невідомо от така собі казочка проти ночі. З.І. тре буде пошукати хто ж мені тоді писав та коли він останній раз тут був. отакоєот. а ви кажете
Казки - то фсцьо фігня! Прийшов дозвіл на огнєстрєл (тіко колекціонний покищо) тому похвалюсь першою покупкою, є велика проблема: він не комплектний, там бракує якихось ху.....нь, і накладок на одну сторону нема,А якщо мені впарили фуфло,-не бийте тапками, я неофіт у цьому питанні, дякую Райбі шо Ви у мене Є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! окреме дякую Пану Славута за цікаве надхненя у виборі дороги до храму......
А оце блін надумав топікстартеру теми про примус написати, як думаєте проканає? "Уважаємий, цена о которой говорілось в Вашем сообщеніі, била 45 євро в валютном еквіваленте на день напісанія сообщенія о резерве на данную весч, непонятна какой курс грівни относітельно євро на данний момент, ілі цена товара самопроізвольно виросла? Помоєму писати треба в Список Чорний, бо фішка про підвищення ціни, на хвотумі вкрай заборонена на Райбі, а як когось хто хоче наї....ть- на то єсть Модератор Всевидущий, який піздюлін враз понакладе фігурних, таких що і не снились Аполону"........
тре спробувати. до речі курс доляра та євро стабільний, без різких скачків. гривня туди сюди. тож підвищення ціни необгрунтоване. і іще одне. я нарешті згадав хто саме шукав такий примус. на акуро він коштує 1600 гривень за два, другий йде некомплектом.