Добрий А що новенького ? А нічого.Як завжди кАмуніст бушує та обіцяє у всіх все відняти Гени назовні пруть
Гевалт ! Аскоте всьо зара прийде , забризкає все слиною . Я ото ше під час вчорашнього спілкування із паном К почав підозрювати шо він втік з божевільного дому чи дохтори його недолікували . Симптоми : нервовий - на людей з канчуком кидається , собаку натравлює , якісь відсотки вимагає , манія величі - вождем себе назначив .
Ну якщо на харчоблоці насипають повний казанок супу,то правильно робите.В казанок півтора літра супу влазить А якщо ще й з мНясом
Пора вже гукати дохтора , най запеленає цього буйного . Громов - Зара дохтор випише рецепти , і будем ням - ням димедрольчик . Хочеш ням - ням димедрольчик ? Консерватор - Хр-р-р ....(харчит , випускає слину ) Громов підходить до Консерватора , коле його шприцем у сраку і уводить до божевільного дому .
сусіде ти б ото мовчав би. ціліше будеш. бо до тебе недалеко і я можу в любий момент підскочити та вчинити лікування. бо ти я бачу на фоні алкогольно-наркотичної залежності вже мариш.
А,ну да.... Ти в нас вождь "всех времен и народов" Іди Вовку читай та мітинги проводь,проповідуєш тут
вовку то ти почитаєш та вивчаєш його твори. бо в тебе ті книжки є. до речи можеш мені їх вислати? книжки дуже гано горять та багато тепла дають. буду взимку топити ними
От бачите , знову погрози , хвороба прогресує . Вже немає того пана К який був ще в 2010 році , де його жарти і цікаві історіі , а лишилися тіко погрози і манія величі . Кидай читати того картавого , та виходь трохи з хати на світ Божий , а то спиш цілий день і товчешся всю ніч , лякаєш всіх сусідів . Доречі отой днівний сон це теж нездорово і якесь психічне відхилення , завтра пошукаю в книзі ( книга в мене є така цікава - судова патопсихологія ) . Походи вдень по вулиці , посміхайся людям , ото й подобрієш і жити буде легше .
А ти що,той том вже прочитав ? Палій ти наш околофорумний Спалив він.Ага,дивись,всі тобі повірили. Де відео ? Десятий раз питаю.Нема ? Отож бо і воно Євлампій Ульянов
Почалося це давно і потрохи витекло в стан який маємо зараз . А ще років 5 тому Консерватор був геть інший , а не те шо січас .
Таблетки від жадібності теж забери обов"язково. Помітили. Тільки я не хочу про те писати, бо пацієнт знову почне непокоїтися а потім буйствувати.