Продавець неправий. Правила продажів забороняють піднімати ціну на предмет. https://reibert.info/threads/pravila-razdela-prodam.359532/ Якщо немає порузуміння, можете написати в "Чорний список". Безумовно, примусити продати Вам річ продавця ніхто не може, але репутація його постраждає. Якщо дорожить нею - то продасть по старій ціні. А ні - так ні.
Алекс,ось тобі яскравий приклад https://reibert.info/threads/kotelok-rkka-kruglyj.450223/#post-7068487 Мотивація як і у всіх бариг - подорожчали "тарифы и доллар" Таке буває у декотрих хитрозроблених
А я дрівця заніс.але не буду.В хаті +14.комфортно.Собачки ще на вулиці(в них свій гуртожиток).при +10 заберу до хати.
по перше- не Похабич а позаклуньних діл майстер. по друге не ствол,а зброя виконання вироку, і по третє- не кАнцерватор , а жертва стрєлка Похабича... ....
Щойно припхавсь додому лісапетом. (сьогодні, схоже, день лісапедиста, вчора відсвяткував потрійне свято - День народження матері, день програмера та й новий рік за кумпанію)))) Думав, що установка газу на машину то легка справа.Може й легка, але приліпити балона під кузовом то ще та задачка. Весь день промучились і ще не закінчили(((
типер іще мучитись будете, редуктор нормальний, а там дивись травить, зимою заводиться невп.., економії майже ніц. а на яке авто газ ставите заз 965?
Не треба мене лякати)) В мене все буде ОК. Зара ще подивлюся як того інжектора підняти, щоб міксера всунути. А по економії - газ 8грн. бенз майже 20
Мальвазия (Malvasia) — семейство сортов винограда, распространённых в средиземноморском регионе, возделывается в Италии, Испании, Португалии, Франции и Швейцарии, а также на острове Мадейра. Происходит из Древней Греции и был распространён на островах Эгейского моря. Помимо белых, в семейство входит также ранний, красный вариант.[1] Ягоды среднего периода созревания, среднего размера, округлые, покрытые тонкой плотной кожицей золотисто-жёлтого цвета с коричневыми точками или пятнами. Довольно устойчив к грибковым заболеваниям.[2]
по перше не позаклунніх діл майстер а жертва холокосту, по друге то не зброя а казнащо хоч і блездить як золото і ним ти тілько від історика з світовим ім'ям можеш боронитись бо оте гупає голосно ну і по третє сам ти жертва, верніше незабаром станеш нею, будеш завтись жертва ревізії пана консерватора. бо я незабаром збираюсь до кієва та і до тебе у бишов заверну щоб забрати царев карабін, царську пехотну гвинітвку, кулемети, міномйот та таке все інше що мені сподобається. З.І. ліхтарі теж заберу.
от бідака. вже усі ложки-веделки миски-кухлі продав або викинув і тілько військовий посуд і залишився в хаті.