Наздоганяйте , бо загін уже вирушив . Зараз минаємо Васіятське і починається бездоріжжя то якраз наздоженете .
А навіщо наздоганяти, я за старою звичкою наношу на мапу місця перезакопування САЛА, кулеметів та горілки тчк Чекаю на вас тчк Не галасуйте, підходьте тихо тчк
Та ви що не дай боже .що ви таке кажите та якщо я вас образив то хай у мене кавуни на городi повирастають хай сгорить хата мого сусiда коли там буде моя теща. ..як ви могли таке подумати я добрейшоi душi людина .невiрите спитайте мого кума вiн там у лiсi на соснi висить
Пане Парторгу це не Ваша мапа де Ви наносили місця перезакопування САЛА,кулеметив бо в мене вже ниженьки рученьки болять майже все перекопав и не знайшов
тебе не візьмемо. ти вдома залишишся бо після тебе і мені нічого не залишиться, а мені таке не до вподоби.
Спасибi добрим людям за розвагу менi пора пiшов я сало сторожить бо чую москалi вже ворушаться не сплять падлюки сало мое цуплять за шибкою чую цокають зубами тиба пролiз один iз салом пiд кущами так все хапаю вила i бiжу до завтра друзi на сьогоднi досить бо реготать не в змозi бiльше я
ну по перше сама добра та чесна людина тут я, бо за сумісницьтвом я іще і велкий воджь та вчитель. це тут всі знають. а по друге що вам сусід такого зробив що ви нас до нього відправляєте? ми його не знаємо і він нам поки що не потрібен.
Шановний газдо( велкий воджь та вчитель)ви забули що ви ще сама скромна людина. Нагадаю вам народне прислiвья: три добрих справи що iх повинен зробити справжнiй Украiнець посадить дерево i cусiда зробить сина жинцi i кумi побудувать хату i cпалить хату сусiда а ще я бачив що моcкалi вилазять саме зпiд його хати а так я проти нього нiчого немаю i це не я його вчора запорожцем переiхав. чесно то запорожець менi мишi побили летучi
Та одну особистість біднішу за церковну мишу, з сокирою на плечі, котра постійно тут САЛО вимагає та гасові лямпи.
ну то дійсно тій людині гасові лямпи треба. я знаю її ососбисто то мушу погодитись що йому дуже треба гасові лямпи та інші ліхтарі.
Доброго ранку ! Читаючи цю тему складається враження , що всі тільки закопують , чи по льохам ховають свій скарб .
Як признаватись то признаватись. Правда особливо пошукати нема де : діапазон висот де нема снігу від 500 до 600 метрів, дальше зима. Але все-таки із цікавого зацеп австрійської пряжки Adolf Muller і т.д. , а також клеймо із зіркою (тобто радянське) для позначення вирубування дерев, але такого ніколи не бачив, здається "самопал".
як то не запас? а чим я по вашому зараз займаюсь. отож! літом буду за грубі гроші той сніг продавати.