Я з батьком лісапету ремонтував , оце тіко закінчили . Та й взагалі на вулиці тепло і гарно в хату нехочеться йти .
хто до Умані, поодинокі випадки, а всі остальні в ліс за динаріями, засвітив місцину типеер не ліс а луна буде
я тут. ружжо багате для Похабича резервував. бо зараз дуже багато халячвщиків та бариг околофорумних. Аскабан наприкляд
З Новим Роком! сьогодні діти перший день пішли у школу, вчора був на копі, знайшов дві кирки біля укрепніка! Отакоєот. Але думаю шо вони післявоєнні, принаймі одна з них. Фото потім.
Тілько припхався.60 км на лісапетах.Туди 3 спуски.і2 підйоми.Додому 2 спуски.3 підйоми.Трішки вхоркався.відпочину прийду почитаю.шо ви тут напонеділете в новий рік
При такій ситуації до ранку і сніг може бути. А у мене +19, сонячно, тихо. Все зараз в природі якось перемішалося...
Штурмують лічку Похабича, щоб поступився резервом на ствол, якого йому пан К. знайшов. Судячи з усього, буде аукціон. "Вещь старинная, цены немалой" (с) Аскот теж хотів того ствола, вже написав Консерватору, що з ним не розмовляє.
Доброго вечора! Шановні, підкажіть як бути: ситуація стосуєтьця примуса Juwel 44 який я зарезервував у темі продаж і колизробив резерв то чоловік сказав шо буде вдома за місяць тоді і обговоримо. на момент резерву вартість примуса була 45євро або 50 доларів, тепер цей поц повернувся і написав мені що актуальна ціна на примус є 2100 гривень тобто 75 євро питання: чи можу я якось поскаржитися адміністрації форума на нечесність торгів? І шо у таких випадках треба робити. Бо у нас такий коштиє реально 44 є+13 пересилу, просто дуже дратує факт коли тебе пробують розвести як лоха!!!!!!!! Добрий день. Мене зацікавив Ваш джувел 34 якшо можливо доп. фото, і ваші кординати. Чи відправите наложкою, і чи можлива покупка із рук в руки? vincenzo, 14 авг 2015 Пожаловаться Ответить vincenzo Oberfeldwebel Сообщения: 1.014 Адрес: Sardegna IT Відкликнітьця будьласка на повідомлення, якшо можливо то з номером телефону я Вам зателефоную, бо той примус мене цікавить. І на момент листування і переговорів за оплату резерв на примус. vincenzo, 15 авг 2015 Пожаловаться Ответить vincenzo Oberfeldwebel Сообщения: 1.014 Адрес: Sardegna IT Відкликнітьця будьласка на повідомлення, якшо можливо то з номером телефону я Вам зателефоную, бо той примус мене цікавить. І на момент листування і переговорів за оплату резерв на примус. vincenzo, 15 авг 2015 Пожаловаться Ответить go44 Schütze Сообщения: 56 Здравствуйте, к сожалению на данный момент продажа не возможна, так как нахожусь заграницей, в Украине буду только через месяц. go44, 16 авг 2015 Пожаловаться Больше не нравится Ответить Вам нравится это. vincenzo Oberfeldwebel Сообщения: 1.014 Адрес: Sardegna IT Еслі не секрет где?, спрашую тому шо за кордоном живу на пмж, хотілосьби залишити за собою резерв і ціну в евро-долларовому еквіваленті 45евро або 50долларів соответственно. Чекатиму на відповідь. З повагою володимир. vincenzo, 16 авг 2015 Пожаловаться Ответить go44 Schütze Сообщения: 56 Новое Здравствуйте, уже вернулся на Украину, примус снова в продаже актуальная цена на сегодняшний день 2100. go44, Сегодня, в 18:10
Пан Вінченцо,пропоную забути про продавця,з його сторони це м"яко кажучи не порядно.Придбайте в себе по місцю краще,менше нервів.