таке! ми їм скажемо що сусіда ніколи не бачили та незнаємо куди він подівся а ото що нова шаурмв відкрилася то ми тут недочого
Та нє , тре спочатку пальто кожане пошить ( а кожі то не вистачає бо дехто жаднічає - не хоче різать ) , а вже потім шапка . Дякую , то не помоім хворобам . А от ти звідкіля знаєш все про ту лікарню (я навіть не знаю де вона точно і знаходиться ) га ? Вже там лікувався , і як ? Хоча й так видко , шо лікарі там слабенькі . Виписали тебе , а симптоми то лишилися . То з канчуком на людей кидаєшся то погрожуєш шо розтріляєш із кулемета ( три ) чи куцопала за клунею . Опасна ти особа пане К . І це тіко за те шо не співпадають інтереси із твоіми . А шо ж ти зробиш із людиною якшо вона наприклад ізість твій обід чи зателефонує о 7 ранку ?
От бач , от бач . Ну ладно я . Я для тебе п'яничка - наркоман , а от пан АртБорсук теж каже шо сьогодні новий рік . Шо на це скажеш , га ? Тут вже твоіми пустими образами не відбудешся . Ну поки пан К думає як викрутитися цього разу і сказати шо сьогодні не новий рік , я йду спати . Всім добраніч !
а я там підробляти хтів лікарем. але не узяли. сказали що моя методі лікування занадто жорстока. а що тут казати? ти і таку поважну людину ввів в оману. от і все
З Новим роком! Мля...Что могут 2 маленьких комара сделать с взрослым дядей... Ссуки, весь сон пересрали. Земля им...
пам"ятник ковпаківцям на перевалі Переслоп (Пересліп) в дуже занедбаному стані. А залишки драбини мабуть дійсно від вишки мисливців, бо зустріли одного "грибника" так він казав що звірина є, але тушу практично неможливо винести, бо охоронники на Буковелі за таке сильно накажуть. Сліди кабанів і косуль в лісі і сам бачив.
Як на мене.то пятниця краще.На дворі Сонечко визбиралось.їдемо впорядкувати могилку дружини і синочка Кібця.Котрих краснопуза наволоч замордувала.А дитині було 1.5 рочка.
Ви-таки натурально не розумієте бізнесових засад. Святкувати Новий рік у вересні дуже вигідно, бо фрукти дешівші, ніж у грудні. І ялинку потім можна продати.
А в мене понеділок- день тиші. Діти до школи пійшли. Я розумію, що і всі будні дні такі, але спиймаеться це тільки в понеділок...
Вітаю! пінтура +11,сонечко,але є і хмари,мать буде капать. кофію,люлька,комп,канапа, ото так я буду сьогодні працювать ну може дещо відправлю у баню.
Доброго ранку. За люмінатором +14°С.Сонечко, тиша. Вчора вночі тут читав але не писав, бо з планшета незручно. Та коли завгодно, тільки самограй з собою)) Бо я не варю, а сусід ще не починав. В інших брати не хочу бо точно: Ні це не про ті Війтівці, взагалі-то біля кожного містечка були свої Війтівці — там війт жив))) Правильна бурячиха рідко буває.
Доброго ранку! +12 похмуро! вчора з"їздили покопати: 6 пряг на чотирьох, одна з них якась німецька земельна - чи Тюрінгія, чи що?штики моськи, австрійська фляга, "чупи"! Коп удався на славу......якби не одна хєрня: якась с..ка порізала шини: чи єгеря, чи лісники, чи місцеві бичари.....! до хати допхалися о першій ночі.... Отакоє от
Доброго всім дня!в нас+17,хмарно.сидю на роботі і тєжко працюю<в неті))))))>.напарник дрихне,поліція патрулює.все як завше.
Вітаю. Понеділок, робота, трясця би її мамі. Одна надія, наче погода налагодилася. А Ви ж де були? Може там окрім ВОПів щось корисне лежало?
Да!видно комусь добре насолили.хоча за шини я б яя відстрелив.на то є стаття<причинення мат.збитків в великих розмірах>.і пох хто то був.піймать і до цюпи субаку.я б спецом ше раз туда поїхав-з ружжом,камерою но без мд.хап!і йди сюда.